Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trele morele zygam wszytskim..

Właśnie wpadłam w depresję bo taka jestem beznadziejna i mam beznadziejne życie

Polecane posty

Jestem brzydka, mam mało znajomych, jestem nudna, wszyscy pewnie uważają mnie za kretynkę, rodzice mnie wkurzają, jutro muszę iść do szkoły, mam beznadziejne włosy, nie chce mi się na jutro uczyć, na gg gadam tylko z jedną osobą bo nikt do mnie nie zagaduje, na zdjęciach wychodzę jak oblech, w tym roku będę musiałą chodzić na dyskotekowe imprezy (osiemnastkowe), a nie cierpię dyskotek, jak tańcze to poci mi się czoło i grzywka wygląda jak tłusta...:(

Gość daj gg
to popiszemy :D

Myje włosy codziennie, a bez grzywki wyglądam jak patelnia więc muszę ją mieć :(

Nie no przesadzam że nitk mnie nie lubi, mam kilku znajomych i szczerze mówiąc mi to starczy, ale czuje się nielubiana np. przez ludzi w klasie bo jestem nieśmiała i wśród osób, z którymi nie nawiązałam bliższych kontaktó prawie się nie odzywam albo pieprze głupoty. I przez to chyba uchodzę za mało sympatyczną...

Moze zmien cos w swoim wygladzie? Masz zdjecie? moge Ci doradzic (oczywiscie nie tutaj tylko mailowo- bo tu wredni ludzie sa;/)

a moze powinnaś się wiecej uśmiechać

Gość Daruch
Moze pofarbuj wlosy. Ale kupuj odpowiedni szampon. Przedewszystkim nabierz pewnosci siebie! Zamiat mowic jaka to ty jestes beznadziejna zaakceptuj to jaka jestes i wiez ze mozesz wszystko osiagnac. Znajomych mozesz miec zawsze. Moze ta osoba ktora siada na lawce obok Ciebie bedzie skora do rozmowy i zostaniecie dobrymi znajomymi.

'wszyscy pewnie uważają mnie za kretynkę, '' -PEWNIE . .. nie ma nic pewnego na tym swiecie

z Bydgoszczy...