Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Futer5000

31 latek i dużo młodsza dziewczyna..

Polecane posty

Gość Futer5000
baranica: gdybym byl rodzicem pewnie liczylo by sie dla mnie przede wszystkim szczescie dziecka.. rodzicem nie jestem wiec trudno mi sie wypowiadac. nie to nowy-stary temat ktory zalozylem ja Futer

Gość baranica_2010
no już widzę, jak tryskasz z radości ciesząc się szczęściem twojej 18 letniej córki, która to własnie przyszła do ciebie i oznajmiła, że spotyka się z o 11 lat starszym facetem w kawiarniach i klubach ;)

Sprawa wieku jest drugorzędna...jak dla mnie... To nie jest przeszkoda na drodze do szczęścia. :)

Gość Futer5000
baranica te 11 lat to naprawde tak duzo wg Ciebie? A ile to jest ok? 2 lata, 3 a moze 5?

Gość baranica_2010
jak ona będzie mieć 30 a ty 41 to już nie będzie tak dużo. a teraz, jak ma 18 lat i powinna korzystać z życia (przypominam, że koniec świata w 2012) ;)

ja mam 24lata, moj partner 36. 12 lat roznicy. jest po rozwodzie i ma dwojke dzieci z poprzedniego zwiazku. jestesmy ze soba 3lata i czekamy az na swiat przyjdzie nasza coreczka. jestem z nim szczesliwa chociaz czasem traktuje mnie jakbym byla dzieckiem ale moze w koncu to z niego wyplenie. mysle ze takie zwiazki sa ok. jedynym problemem jest fakt ze jego byla zona utrudnia mu kontakty z dziecmi. nie jest szczesliwy z tego powodu i czasem jego zly humor moze czesciowo odbijac sie na mnie. ale jesli chodzi o sam zwiazek to ja o wiele lepiej czuje sie z moim partnerem niz to mialo miejsce z rowiesnikami. mysle ze zalezy to od dojrzalosci kobiety.

Gość Futer5000
malincia: fajnie, ja czuje ze "problem" jest z tym ze ona ma lat 18 a nie 21, pewnie gdyby miala 21 a ja 33 nikt nie mowilby "a co na to jej rodzice".. sam nie wiem.

Gość pogromczyni idiotow
nastepny nieudacznik, ktory nie potrafi nawiazac relacji z dojrzala kobieta

Gość Futer5000
pogromczyni: nie mam z tym problemu uwierz.. dojrzała kobieto. Znam kobiety w moim wieku, które sporo mogły by się nauczyć od mojej 18 letniej przyjaciólki.

Gość k_fiat
malincia1185 ty się kochana tak nie ciesz :D twoje problemy są dopiero przed tobą :D

Gość Wróżka Milagros
A byla zazdrosna? Mnie to zawsze ciekawilo. Ona to faktycznie Gwiazda. Z racji zawodu. Mloda. Wiec jak? Tez miales zakazy i nakazy? czy raczej luz?:)?

Gość długowłosa brunetka
Miałam 18 lat, On 29 byliśmy parą przez 6 lat :-)

Gość kiczka
długowłosa brunetka opowiedz o tym :)

Gość aneczkaaaaaaaaaaa
Witamy! Bardzo, bardzo, bardzo prosimy o oddanie głosu na wirtualny pokój naszej córeczki Nikoli. Prosimy wejdź na poniższy link i zagłosuj! To zajmie Ci tylko 7 sekund, a dla nas Twój głos jest bardzo ważny! Pomóżcie każdy głos jest bardzo WAŻNY! Wszystkie razem pozwolą nam osiągnąć wysokie miejsce w rankingu! Prosimy zagłosuj! http://www.akademiatroskliwejmamy.pl/konkurs/pokoj/10098 Dziękujemy!!!

Gość długowłosa brunetka
Co tu dużo pisać ? Dobrze nam było razem :-)

Gość kiczka
co się stało ? dlaczego się rozstaliście ?

Gość długowłosa brunetka
Po pierwsze za długie chodzenie... Po drugie mieliśmy inne plany na przyszłość i ciężko było znaleźć kompromis.

Gość słowo do autora tematu
Wszystko zależy od konkretnej dziewczyny i jej upodobań. Ja na przykład mam 24 lata i dla mnie jesteś za stary, ale ja ogólnie lubię mężczyzn mniej więcej w moim wieku. Podobno kiedy różnica jest większa niż 6-7 lat to na ogół związek się sypie, bo z czasem pojawiają się problemy wynikające z tego, że partnerzy są na innym etapie życia.

Gość autorze jak tam
??

Gość Nie znajaca sie ale...
A ja mam 24 lata i wole starszych facetow :) Rownolatkowie sa niedojrzali i wola mlodsze :) Nie wszyscy oczywsicie. Poza tym zwiazki rozpadaja sie zarowno kiedy oboje sa rownolatkami, kiedy ona starsza i on mlodszy, kiedy ona mlodsza i on starszy... Chociaz kolega ma 20 lat, a jego dziewczyna 36 i sa juz ponad rok ze soba... Mieszkaja razem.Roznie to bywa

Gość Jolaki
Czy problem jest w różnicy wieku?czy w tym,że ona ma "tylko" 18 lat?

Gość dla mnie za duża różnica
To musi być wybitnie dojrzała 18-latka. A wygląda pewnie na więcej? Jeżeli wygląda przy tym dziewczęco to z pewnością nie jest aż tak dojrzała jak Autorowi się wydaje. Powiecie co wygląd ma do tego, z autopsji wiem, że ma. Ja np. zawsze wyglądałam młodziutko i nie wyobrażam sobie, że w wieku 18-lat związałabym się z 30-latkiem. Poza tym taki 30-latek będzie chciał wcześniej seksu i co 18-latka już musi mu się oddać ? Zresztą ona dopiero dojrzeje, bedzie się zmieniać, jej osobowość dopiero się kształtuje, wiem co mówię, teraz mam 25 lat, ale pamiętam co było jak miałam 18 lat, wtedy wydawałam się sobie dorosła, a jak teraz pomyślę to byłam wtedy jeszcze dzieckiem.

Ludzie !!! jeszcze autor pomyśli ,że mu zazdrościcie . Jego wola ! tak chce niech tak ma ,sam się przekona jak to wypali , tylko niech później nie ma pretensji do dziewczyny ,że mu rogi przyprawiła , kiedyś musi dziewczyna się wyszalec a że teraz on ją blokuje ...zrobi to później :D