Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość staraczka 2010 r

Staraczki, niech mi któraś pomoże ...

Polecane posty

Gość staraczka 2010 r

Staram się o Maleństwo od kilku miesięcy i póki co nic z tego nie wychodzi. Dziś byłam na basenie, bardzo szalałam, ćwiczyłam i wygrzewałam się długo w gorącej wodzie w jacuzzi. Teraz bardzo boli mnie lewa część podbrzusza, jakby jajnik. Czy możliwe, że związane to jest z ewentualną ciążą? @ mam mieć za 7 dni. Czy mogłam zaszkodzić dziecku ? pomocy. Mam wyrzuty sumienia :(

Gość spokojniespokojnie
jesli jesteś w ciąży to bardzo wątpie aby takie ćwiczenia mogły zaszkodzić. Wiele kobiet do jakiegoś czasu nie wie ,że jest w ciąży a ćwiczą, pracuja itd i rodzą zdrowe dzieci... trzymam kciuki , zeby Ci się udało:)

Gość staraczka 2010 r
Czy taki ból po wysyłku może oznaczać ciążę?

Gość Nie musi oznaczać ciąży
Nie musi oznaczac niczego poza tym że się przeciążyłas albo że zbliża ci się okres. Albo po prostu cię zabolało. Oczywiście że możesz być w ciaży ale na tym etapie nie ma to znaczenia. Po prostu czekaj na okres. I zobaczysz co będzie. My ci nie pomożemy bo nie wiemy czy jesteś w ciąży czy nie. 7 dni do okresu to naprawdę dużo.

Gość staraczka 2010 r
strasznie się denerwuję. pierwszą ciążę straciłam. test pokazał mi ją właśnie tydzień przed terminem @. ten test robiam waśnie z powodu dziwnie bolącego brzucha...

Gość 222222
nic się nie bój, jeżeli nawet jesteś zapłodniona to zarodek jeszcze nie zagnieździł się w macicy więc niby jak miałabyś mu zaszkodzić? ja miałam kłujący ból w okolicy jajnika na samym początku jak jeszcze nie wiedziałam że jestem w ciąży, później przestało :)

Gość lobuziatko
ja tez mialam tydzien przed spodziewanym @ bolacy, klujacy jajnik-moze to wynik zagniezdzenia sie..

Może być zagnieżdżanie, a może kłuć przed @- ja tak mam. Beta powinna dać wiarygodny wynik już ok 10dni po zaplodnieniu, a z testami różnie bywa