Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ghshhkyhkyf

Mam pytanko do dziewczyn

Polecane posty

Gość ghshhkyhkyf

Mam 24 lata i jestem prawiczkiem i poznałem dziewczyne i mam przyznać do niej ze nigdy nie miałem dziewczyny ?

ja bym ci radzila sie przyznac nie wiem jaka to dziewczyna ale jakby facet mi powiedzial ze "chce byc z toba szczery jestes pierwsza dziewczyna ktora sie mna zainteresowala" albo cos w tym stylu to ja bym takiego faceta nie skreslila i dalabym mu szanse wkoncu to nic zlego moze ona jest akurat doswiadczona i bedzie "gora" bo cie czegos nauczy ;p

Gość fantazja jest od tego
facet który mnie rozdziewiczyl byl 24letnim prawiczkiem.. ale niestety oklamal mnie ze ma doswiadczenie. gdybym znala prawde nie spieszylabym sie z pierwszym razem. i napewno zyskalby wiecej szacunku w moich oczach ze nie latał z fiutkiem wszedzie gdzie sie dało. Ile lat ma ta dziewczyna?

Gość Kaaaarolinkaa21
Ja na Twoim miejscu nie mowilam bym, ze nigdy nie miales dziewczyny czy ze zadna sie Toba nie interesowala.. lepiej jest powiedziec, ze ta kobieta o ktorej tutaj piszesz bedzie pierwsza z ktora bedziesz sie kochal, ze to cos waznego i ze dlugo czekales na ten moment i odpowiednia osobe. Kobieta to zrozumie... Pozdrawiam

Gość ghshhkyhkyf
19

tam któras dziewczyna wyzej dobrze napisala.. Powiedz jej ze nie jestes facetem ktory sypia z kazda chetna laska na imprezach i ze chciales zeby seks cos znaczyl. Ze ona dla Ciebie duzo znaczy i ze wiesz ze dobrze ze czekales na nia czy cos;)

Gość ghshhkyhkyf
tylko ze dziewczyna zna kilka moi znajomych i powie im ze jestem prawiczkiem

musialaby nie miec klasy...i byc osoba nie godną dluższego zainteresowania.. jesli jej nie ufasz i czujesz ze jest zdolna zeby "pochwalić" się w towarzystwie taką intymną sprawą...to nie idz z nia do lozka.

Gość no cóż tak bywa
powiedz jej to z twojej strony będzie uczciwe i może was bardzo zbliżyć do siebie, a jak ona tego nie zrozumie to trudno jej strata, lepiej ten pierwszy raz przeżyć z kimś wyjątkowym, ale to tylko moje zdanie...Poza tym lepiej żebyś nabrał do niej zaufania zanim uznasz,że chcesz jej o tym powiedzieć, nie musisz od razu jej tego mówić na początku znajomości, lepiej najpierw się poznać potem będzie czas na wyznania...

Gość ghshhkyhkyf
ok. dzięki za pomoc