Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wróżka Milagros

co robicie z sukniami

Polecane posty

Gość Wróżka Milagros

np z bali, z sylwestra? wyrzucacie, dajecie komus?

Gość kajtuślalaiiiiiiiiiii
Sobie wiszą aż 6 szt.W tym roku jedną sprzed 4 lat miałam ubraną,skróciłam tylko trochę,dodałam szal super wyszłao.

Gość janeczka1234
wiszą, czekaja na nastepna okazje:)

Gość kasa w błotopowinni produkowa
ć jednorazowe,jak cie obtaksowali to zakładanie za jakiś czas tej samej sukni jest żenua...poprawki czsasem nic nie dają,bystrzy i tak to zobaczą

Gość kedi
Wiszą w szafie... W tym roku na Sylwestra bawiłam się w sukience, kórrą miałam na ślubie kuzynki z pięc lat temu, pewnei pójdize jeszcze na jakiś bankiet "zawodowy", gdzieś z moim męzczyzną, itp. Ważne, żeby bywać w róznych miejscach. Poza tym jak nie są to żadne specyficnze "cuda", "bezy" mogą po zmianie dodatków żyć bardzo dlugo:)

Gość ghjkl
to chyba bardziej na wsi taki zwyczaj że drugi raz nie można założyć tej samej sukni.10 wesel w roku to i 10 kiecek trzeba mieć.Mam w pracy taką koleżanke ,4 wesela w ciągu 2m-cy i 4 kiece kupowała,ale też jest ze wsi własnie

Gość cóż ta sama kieca po kilku
latach...pod warunkiem,że była to skromna mała czarna,którą można odświeżyć modnymi dodatkami!inne "opracowane ze szczegółami toalety" odpadają-zbyt charakterystyczne,często hity sprzed np 3 lat, trącące myszką,same nie będziecie czuły się w nich zbyt wystrzałowo,co psuje zabawę,a i inni znajomi chcieliby zobaczyć coś nowego na was,chyba,że z kasą krucho...

Gość kedi
Jak ktoś używa sukni wiecozrowej na Sywestra + na okolicnze wesala, to nic dizwnego, że chce mieć nową, aby lsnic... Jak ktoś chodzi na kolacje/bankiety/premiery/... dość często - to sorry - szafa pełna i wyciąga się z niej coś odpowiedniego piętnaście minut przed wyjściam ...Widze po sobie, że nie kupuję sukienek "na okazje" tylko "do szafy"... Ta sama sukienka po kilku latach może żyć jeszcze następne kiedy jest dobrej jakości, dobrej firmy (nie mylić z sieciówką), spokojna i nigdy ...nie była "szczytem mody" przez kilka sekund bo ma piórka, falbankim brokaty, marszczenia, gorseciki...

up ponawiam.Sukienka plus szal,do tego torebka i buty jak komus bedzie rozmiar pasowac.Zdjecia moge przeslac na miala.

Sprzedaje na Allegro. I tak co roku podoba mi sie cos innego, wiec nie ma sensu magazynowac ich ;)