Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Matrykla1112

Tabletki ANTY.. Zacząć brać?

Polecane posty

Gość Matrykla1112

wspołżyje z moim chlopakiem juz prawie 2 lata zaczelam sie zastanawiać nad przyjmowaniem tabletek anty.. czytalam juz duzo na ten temat ale kazdy pisze inaczej.. jakto naprawd ejest z tymi skutkami ubocznymi? wiem ze to nie cukierki ale chialabym wkoncu wspokoju pzred neichciana ciaza módz kochać sie ze swoim chlopakiem wiadomo ze zawsze to wygoda a wspołżyje regularnie. Mam dośc stosowania gumek:/ co o tym myślicie? prawda ze zmneijszaja tez ochotę na seks?

Gość Matrykla1112
up

Gość ja nie brałam tabletek
ale prawdą jest że różne objawy mogą cię dopaść na chybił trafił, zarówno w czasie brania jak i dopiero po zakończeniu i nie przewidzisz do puki nie spróbujesz może też ci nic nie być. Co do ochoty na seks to nawet wg tego nieszczęsnego kalendarzyka małżeńskiego oblicz sobie kiedy masz fazę płodną a kiedy masz fazę tą niepłodności bezwzględnej czyli po tym czasie płodnym i jak to ma się do twojej ochoty na seks i pomyśl sobie że podczas brania tabletek będziesz cały czas w tej fazie niepłodnej. Powiem tylko tyle że mnie to zniechęciło bo właśnie w dni płodne moge codziennie że mój mąż wysiada a w tym czasie niepłodnym to jak pomyślę raz na 2 tygodnie to jest dobrze.

Gość Matrykla1112
wiem że to nienajważniejsze ale z jednej strony po co brac anty skoro mam nie miec potem ochoty na seks:) dziekuje jak tylk oznajde wolna chwilke to poczytam

Gość TAK chyba nie myslisz inaczej
ja biore i jestem zadowolona :)

Gość pogromczyni chujozy
"módz" o kurwaaaa 😭