Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szmycia

czy to ciąża?? Czy coś innego?? POMOCY

Polecane posty

Cześć. W grudniu kochałam sie ze swoim chłopakiem jednak po namietnej nocy cały czas oddawałam mocz z krwią (raz zwolniłam sie z lekcji ponieważ oddawałam mocz czesto i z krwią i z ropą wziełam gorącą kąpiel i wychodzac z łazienki zemdlałam. w nowy rok powinnam dostać miesiączke i jej nie dostałam brzuch mnie boli i bolą mnie piersi...robilam test ciążowy wyszło ze nie jestem w ciąży (czuje sie nadal tak samo) POMOCY!!

Napisz, że żartujesz... Krwiomocz to POWAŻNY stan zapalny UKŁADU MOCZOWEGO a wypływ ropy świadczy o zaawansowanej infekcji. Śmigaj do lekarza i to na cito! Jutro z rana idziesz i robisz badania. może dojśc do niewydolności nerek i to wcale nie najgorsze co może spotkać przez zaniedbany, ostry stan zapalny układu moczowego.okresu możesz nie mieć przez w/w.

Zrobiłam 3 testy ciążowe wyszlo że nie jestem w ciąży jutro chce iść do lekarza...boli mnie bardzo podbrzusze i piersi a mocz oddaje około co pół godziny...Co jest ze mną nie tak?? :((

Gość Opinia....
Masz problem z pęcherzem moczowym. W ciąży na 100% nie jesteś, bo dzień po stosunku się nie zachodzi w ciążę. Jak napisała poprzedniczka - mocz z krwią i ropą to poważny problem natury urologicznej, a nie ginekologicznej. Przejmujesz się nie tym, co trzeba. NATYCHMIAST POWINNAŚ SIE UDAĆ DO LEKARZA OGÓLNEGO, tudzież UROLOGA, bo to grozi Twojemu zdrowiu i ŻYCIU.

Gość Opinia....
Masz problem z pęcherzem moczowym. W ciąży na 100% nie jesteś, bo dzień po stosunku się nie zachodzi w ciążę. Jak napisała poprzedniczka - mocz z krwią i ropą to poważny problem natury urologicznej, a nie ginekologicznej. Przejmujesz się nie tym, co trzeba. NATYCHMIAST POWINNAŚ SIE UDAĆ DO LEKARZA OGÓLNEGO, tudzież UROLOGA, bo to grozi Twojemu zdrowiu i ŻYCIU.

byłam dziś u lekarza ogólnego dostałam skierowanie na mocz i na krew. Ogólnie Lekarka podejrzewa wyrostek. Nadal nie wiem dlaczego nie dostałam miesiączki. Ja nie raz sie kochałam ze swoim chlopakiem wiem że nie zajde na 2 dzień ale ostatni raz kochałam sie 15.12. a dziś jest 5 a miesiaczke miałam dostać 1 :(

Gość Brak miesiączki...
może być spowodowany stanem zapalnym właśnie...

Przy poważnych stanach zapalnych bardzo często dochodzi do zatrzymania miesiączki. miesiączka jest następstwem owulacji. Ta z reguły nie występuje w takich sytuacjach jak Twoja - ostry stan zapalny - bo organizm uznaje, że priorytetem jest walka z bakterią / chorobą oraz przeżyie a nie reprodukcja.Nie ma owulacji = nie ma miesiączki.

Dziś zrobiłam badania boje sie jak cholera... Ogólnie bardzo bolą mnie jajniki gdy wychodze na dwór na zimne albo za szybko wstane. Czyli w 100% nie jestem w ciąży??

Gość Opinia...
Tylko lekarz może potwierdzić w 100% brak ciąży w takim wypadku. Jak na mnie to raczej są bóle związane z problemem urologicznym... a nie z ciążą, bądź wskazują na zbliżającą się miesiączkę.

Test wyklucza ciążę jeśli wykonany jest nie wcześniej jak 3 tygodnie po stosunku. Jeśli tyle czasu minęło od stosunku do testu - w ciaży nie jesteś.Stan jaki opisujesz NIGDY nie jest objawem ciąży. Za to ZAWSZE oznacza stan zapalny układu mczowego (pęcherz, czy nerki).Ciąa to nie choroba, nie ma prawa wystąpić krwiomocz, czy wyciek ropy skądkolwiek. Z resztą przy tak zaniedbanym i aawansowanym stanie racze żadna ciąża nie utrzymałaby się bo nawet lekki stan zapalny pęcherza prowadzi może prowadzić do ryzyka związanego z donoszeniem ciąży i jej prawidłowym rozwojem. Leąc na patologii ciąży - 3 z 4 dziewczyn, ktre wylądowały tam w I i II trymestrze ze skurczami i plamieniem (z pochwy!) miały bakteryjne zapalenie pęcherza. Gdyby nie leczeie, to prawdopodobnie nie donosiłyby ciaży.Mylisz pojęcia i łączysz nie te fakty, ktre powinnaś.

zrobiłam badania moczu i krwi wyszlo że : Limfocyty 48 (a norma 45) i krasychłopnne am miniumum czyli 1 wiec teraz juz sama nie wiem co mam robić a miesiaczki nadal nie dostałam co wiecej przestał mnie boleć brzuch :(( CO jest??

Gość Fasolla
Dziewczyno, Ty zadawaj pytań typu: "co mi jest?" na forum, bo nikt, przez monitor tego nie stwierdzi. Idź do urologa i do ginekologa i wtedy się dowiesz. A jak się boisz ciąży to się zabezpieczaj. Najpierw uprawia seks, a potem lamentuje.

Gość Fasolla
Dziewczyno, Ty zadawaj pytań typu: "co mi jest?" na forum, bo nikt, przez monitor tego nie stwierdzi. Idź do urologa i do ginekologa i wtedy się dowiesz. A jak się boisz ciąży to się zabezpieczaj. Najpierw uprawia seks, a potem lamentuje.

Sex uprawiam już długo. nie jestem jakaś 15 gówniarą która idzie do łóżka zeby zobaczyc jak to jest. Chodzi o to że w grudniu oddawałam mocz z krwią tak mocno że zemdlałam.Teraz nie dostałam miesiączki wiec nie wiem czy to jest ciąża czy to wtedy coś sie przestawiło czy coś ze ja teraz cierpie. Wczoraj odebrałam wyniki z moczu i krwi i wyszło ze mam za duzo leukocytów 48 i mało kwasochłonne mam tylko 1 czyli minimum. Mieszkam w takiej miejscowości gdzie do ginekologa są kolejki i to duze dopiero 18 bedzie mogł mnie przyjąć.