Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość studentka ae

mam wyrzuty sumienia...

Polecane posty

Gość studentka ae

mój dalszy znajomy (nie obracamy się w tym samym środowisku) od pewnego czasu dawał mi sygnały, że jest mną zainteresowany. ja, mówiąc delikatnie, nie jestem w ogóle. najpierw zbywałam go subtelnie, później wprost, potem dosłownie powiedziałam mu, że chciałabym zachować z nim kontakty na stopie koleżeńskiej. wczoraj znowu się naprzykrzał i powiedziałam mu, że mam chłopaka :O to kłamstwo-jestem singlem, ale może teraz da mi spokój. mam wyrzuty sumienia:(

Gość aksamitht
gdy samotnie będziesz spędzać noc syllwestrową za 10 lat to być może sobie przypomnisz takiego, który marudził

Gość studentka ae
nie sądzę. niedawno zakończyłam dłuższy związek i nie chcę się angażować, poza tym on jest totalnie nie w moim typie, a być z pierwszym lepszym jest bardziej żałosne niż być samemu.

Gość aksamitht
co druga tak opowiada, że musi odpocząć od ostatniego związku i ostatecznie zostaje sama , ponieważ odrzuca każdego i w wieku 30 lat nagle się budzi z palcem w nocniku przytulając kota :)

Gość studentka ae
więc mam nadzieję, że należę do tej szczęśliwszej połowy:)

Gość politechnik jest kilka
Najlepiej sprawy załatwiać na pniu. Za co wyrzuty sumienia przecież nic nie zrobiłaś , Mnie kobiety wykorzystywały i nie miały wyrzutów to jak Ty grasz fair to czemu masz mieć wyrzuty ?

Gość studentka ae
jak to nic nie zrobiłam? skłamałam, a nie lubię kłamać. ale do tego chłopaka naprawdę nic nie docierało :O właściwie to i teraz nie mam pewności, że dotarło. gorzej będzie, jak się wyda :P

Gość politechnik jest kilka
Kłamstwo w słusznej sprawie , mi brakowało otwartości u kobiet , gdyby mówiły że nie jestem w ich typie , a jeszcze dodatkowo mnie wykorzystały , a ja się dawałem :)

Gość aksamitht
generalnie to mogę się nawet przyznać, że mnie wiele razy kobiety wystawiały albo im stawiałem, teraz już mam dzięki nim miękką duupę i twarde serce, dziękuję Wam kobiety 🌻 dla Was

Gość puste serce i kiesznie ...
Na prawdę nie masz się co zadręczać , gorzej jakbyś dawała mu "nadzieję" .Jeśli powiedziałaś otwarcie że nie chcesz wykraczać poza stopę koleżeńską i nie jest w Twoim typie to tylko chwalić :D.

Gość studentka ae
Słuchajcie bo to już nawet nie chodzi o to że mam te wyrzuty sumienia. Ja to zrobiła tak naprawdę jakby wbrew sobie. Chciałam tego. Chciałam tej bliskości. C i p a mnie swierzbi a anusie trzymam non stop żełowego penisa.(ps on święci w nocy. Co te chińczyki już nie wymyśla!)

Gość studentka ae
nie wyobrażam sobie, bym mogła w jakikolwiek sposób wykorzystać takiego nieszczęśnika :P to niesmaczne i poniżej mojej godności :P zresztą... chyba nie boję się być sama, a to że jestem akurat singlem i nikt mnie nie zobowiązuje, nie znaczy że mogę się bawić czyimiś uczuciami albo "przeczekiwać" z byle-kim (w sensie z pierwszym, kto się nawinie), aż znajdę kogoś, z kim rzeczywiście będę chciała być :O

Gość studentka ae
to o anusach i innych to podszyw oczywiście :D

Gratuluję rozsądnych decyzji . Możesz postawić ultimatum, albo przestaje z amorami , albo przestajesz się odzywać :).

dobranoc i więcej szczęścia w miłości .

Uczciwość to uczciwość. Skoro w prawdę nie uwierzył, to kłamliwy argument może zmieni jego ukierunkowanie i poszuka innej. Nie miej wyrzutów sumienia... nie dłużej niż tydzień ;)

Gość studentka ae
i powiem na dodatek, że mam związki z alkaidą, ech, te arabuski rozrabiaki:) penetrują mnie nie źle i dogłębnie, ale możliwe, że dlatego, iż żyją w norkach, hmmmm

Gość studentka ae
ok, skoro Wy jesteście w stanie zbagatelizować sprawę ( dla podszywów), i ja powinnam móc :) no właśnie z nim to nawet wizja chodzenia za rączkę mnie obrzydza. nie jest brzydki ani głupi, ale po prostu skrajnie nie w moim typie :O

Gość studentka ae
jem kupe:classic_cool:

Gość teraz masz wyrzuty sumienia
ale to normalne. Chyba nikt nie lubi mowic, ze nie kocha... Jak Ci sie bedzie dluzej naprzykrzal (na niektorych nie dziala mowienie wprost, nawet najgorsze klamstwa nie dzialaja :O ) to przestaniesz odczuwac cokolwiek poza zloscia, niechecia i obrzydzeniem.

Gość studentka ae
Lubię podziwiać zasuszone kabanosy kafateryjnych prawiczków.:classic_cool: