Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lusek

Mały bisnes w miescie

Polecane posty

Gość Lusek

No własnie... dotacja z urzędu miasta. Hmm pomysałem , czemu by nie spróbowac. młody jestem (22 lata) może by sie udalo coś ruszyć aby ( jakd obrze pojdzie) zapewnic sobie stały dochod. Wlasnie... tylko pytanie co w takim miescie jak Łódź otworzyć. Nie wiem... jakąś kawiarenke, punkt ksero, sklep z artykułami chemicznymi, lumpeks. Fajnie jakbym mogł też sprzedawać artykuły na allegro ( tak przy okazji). Macie moze jakies pomysły co mozna otworzyć za 18 tys. ? :)

Gość 18 tyś to jednak za mało
Musisz trafić w niszę w której to odnajdziesz potrzeby ludzi. Reklama, informacja, przejżystość, bogata oferta. Ja proponuję klasyczny przykład. Warzywniak. Nie baw się w bary, ciuchy, ksero bo to zupełny niewypał. Ludzie muszą jeść. Zawsze.

Gość Lusek
Czy to na osiedlach czy w centrum. Cięzko jest sie wybic z czymkolwiek. Jasna sprawa, że na sam początek moze być to coś małego. byleby przynosilo zyski. Moze jakaś mała piekarnia. Tak jak mówisz. Ludzie musza przecież jeść.

Gość byly_tatus
najlepszy to burdel i haszbar . . . poczekajmy, aż zalegalizują to w Polsce i będziemy mieli wspaniały liberalny kraj!

Gość lusek - spoważniej
piekarnie padają jak muchy , a ty chcesz otwierać ?

Gość Lusek
poprostu szukam jakiegoś pomysłu. Normalne, że jak wpadne na jakis pomysł na najpierw zbadam rynek czy to sięw ogóle będzie opłacalo. Narazie cięzko jest,

Gość dghsghh
może sklep z bielizną dla wszystkich

Gość Lusek
Sklep z bielizną... hmmm w sumie nie głupie. Tylko trzeba znaleźć dojście do taniej bielizny ;]