Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka tam dziewczynkaaa

dlaczego on nie mogl byc taki wczesniej???

Polecane posty

byl moim pierwszym chlopakiem, jak dotad jedynym, na poczatku bylo cudnie, staral sie.. a potem.. potrafil mi powiedziec, ze nie ma czasu ze mna rozmawiac itp. (zwiazek na odleglosc), ze zebym sie czyms zajela, a nie wydzwaniala do niego itp itd. czasami po prostu jawnie mi okazywal brak szacunku.. a teraz pojawil sie ktos inny w moim zyciu.. nie wiem na jak dlugo zagosci i co z tego bedzie, ale moj facet chyba cos wyczul podswiadomie, zupelnie ianczej sie zachowuje.. jakos bardziej sie stara.. dlaczego nie mogl byc taki wczesniej?? teraz sie wszystko tak komplikuje:(

Jak się dogoni króliczka to po co więcej się starać? A jak znów ucieka trzeba znowu.

ale ja nawte nie wiem co mam robic. ten moj oczekuje ze do niego niedlugo przyjade, a w glowie mi ten drugi... i chyba jestem wyrachowana, bo jak z tym drugim nie wypali to wole zostac z tym peirwszym niz znow sama.. kurwa mac;/

:(yh

Gość tirarira
w twoje życie wkracza nowa miłość, daj jej szansę skoro z tamtym na odległość nie wychodziło. zresztą jeśli masz do wyboru związek na odległość lub związek z miejscowym to kopnij w dupę ten związek na odległość- chyba że chcesz się czuć samotna non stop

Gość jak temu zamiejscowemu
zależy na tobie, to niech on przyjedzie do ciebie. A poza tym - daj szansę temu facetowi na miejscu.

a jak ten na miejscu mnie zrobi w balona i nic zt ego nie bedzie;/? Brzydki Niski Beznadziejny>> no tak, to prawda, wciaz sie tak super nie staralam, ale i tak bardziej niz on.. poradzcie, co ja mam zrobic, mam powiedziec temu mojemu ze to juz koniec, czy nadal jechac na dwa fronty;/?? on zerwal ze mna kilka razy, ale wracalismy do siebie..

no to mam galimatias... :( i na tym i na tym mi zalezy, a jeden o drugim nie ma bladego pojecia;(