Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szara albo grafitowa

Obrzydliwy temat - uwaga

Polecane posty

Od pewnego czasu zdarza mi się odkaszliwać takie jakby twarde płaty ropy :O Mają konsystencje płaskiej plamy z wosku i są wielkości mniej więcej 2 cm x 1,5 cm. Śmierdzą niemiłosiernie :O:O:O Nie boli mnie gardło ani nie kaszlę. Co to może być?

Gość juz wybralam
moze warto z tym do lekarza?

Gość ehhh to ciezkiee
przy migdałach czasami się w konalikach pojawiaja takie czopy, nic groznego.. mozesz isc do laryngologa na czyszczenie.. ja jak miałam chyba z 10 lat pamietam ze cos takiego mialam i srednio raz na jakis czas tez mi sie pojawaja ale rzadko..

Gość to z migdalkow sie bierze
ale nie wiem czy to niebezpieczne

Gość ropne czopy
do laryngologa biegiem! czopy same w sobie nie są niebezpieczne, ale wskazują na zainfekowanie migdałków. Grozi to nawracającymi anginami, a co gorsza oznacza też wprowadzenie niepożądanych substancji do systemu immunologicznego. Nie leczone migdały, zamiast dawać ochronę, same "sieją". Może to doprowadzić do reumatyzmu i chorób serca. Poza tym, te grudy naprawdę cuchną i są ble. Wycięłam migdały chirurgicznie, tydzień bólu i spokój od angin. Tyle że teraz, jak coś łapie, to rzuca się na oskrzela. Coś za coś..

No właśnie anginy miewam często - tak średni trzy, cztery, nawet pięć razy do roku. Laryngologa też odwiedzałam nie raz. Nie widzi przesłanek do wycinania żadnego z migdałków (!!!) Często bolą mnie stawy. Tak sobie myślę, że to mogłoby być też może od tego, że rosną mi właśnie dolne "ósemki"?

Gość ehhh to ciezkiee
kolezanka miała wycinane migdały bo niby przez nie miała ciagle angine i angina i tak jej wraca.. i co najgorsze skoro nie ma migdałów atakuje jej wezły szyjne ..