Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość evika_1980

styczeń 2009

Polecane posty

Gość evika_1980

Styczniowe mamy zapraszam:)

Gość znowu one
przecież miałyście się przenieść na jakieś prywatne forum wieśniary

Gość evika_1980
czesc Kubuniowa! To , co piszemy nadal...? Z nowosci to moja juz chodzi a raczej biega jak szalona. Wciaz w cos wlazi i sie przewraca , ale wcale jej to nie zraza. Teraz troche choruje, wiec zlobek odpada i cale dnie spedzamy razem...

No jakby sie pojawila ktoras jeszcze to jestem za :) Moj tez juz biega jak szalony i to odkad skonczyl 10-miesiecy hehe :) Takze teraz skonczyla sie laba, trzeba miec oczy dookola glowy

czesc! powoli wracamy... Majka choruje, ma jakis przewlekly niezyt nosa. Praktycznie cala jesien i teraz w zimie cos ma z tymi drogami oddechowymi... Poza tym apetyt jej dopisuje i coraz sprawniej lata po mieszkaniu. Usmiecha sie i wciaz cos gada. Do mnie zamiast mama zwraca sie po imieniu:):):)

witam :) pewnie żadko kto tu już zagląda :( mój mały rośnie jak na drożdzach biega jak szalonu wyzuca wszystko z szafek i jest przy tym bardzo zadowolony jednak dalej jego ulubioną zabawką jest odkurzacz . ładnie mówi mama , tata , chodz , daj itp . a jak coś chce po pokazuje paluszkiem :) nie choruje ( i bardzo dobrze ) uwielbia jak go saneczkami wozimy ogólnie bardzo cieszy się kiedy widzi śnieg