Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

smerfetka122

Czy mam zrezygnować z przyjazni z nim?

Polecane posty

Hej Dziewczyny. Poznałam chłopaka 4 miesiace temu. Piszemy i rozmawiamy o wszystkim. Jest jednynym chłopakiem przed którym sie tak otworzyłam. Nie jestem w nim zakochana ani chyba nawet zauroczona. Tylko zalezy mi na nim i daje mi dużo szczęścia tym ze jest:) jest starszy 2 lata odemnie. wszystko zapowiadało sie kolorowo myślałam ze coś z tego wyjdzie. Bynajmniej tak to wygladało z jego strony. Rozmowy,sms itd. Wczoraj zadałam mu pytanie co dalej z nami: powiedział ze jedyne czego może chcieć to przyjażn.. Niedlatego,że mam zły charakter czy nastawienie do życia. Chodzi mu o wiek. Niektórzy mówią ze wiek nie ma znaczenia,ale każdy ma inne zdanie. Czy uważacie,że warto sie zaprzyjazniać?

Napisałem Ci odpowiedz w poprzednim temacie który założyłaś...widocznie nie chcesz znać naszego puinktu widzenia,skoro nas ignorujesz. Więc po co pytasz,skoro czekasz tylko na to,co chcesz usłyszeć?

Gość nowalina
przecież piszesz, że nie jesteś w nim zakochana ani nawet zauroczona, więc o co Ci dziewczyno chodzi???:o

Gość daruch
To ile wy macie lat? ty 13 on 15? nie wierze zeby np. 22 latkowi nie spodobala sie wiekowo 20 latka :D chodzi mu pewnie ze jestes gowniara a on juz sie staje mezczyzna... no ile lat? bez sciemy to anonimowe :)

myślałam,że tamtem temat sie nie dodał,bo nie widzego. Ludzie którzy nie maja przesłania może niech sie nie wypowiadaja. Nie jestem w nim zakochana ani zauroczona CHYBA. A jesli bede sie z ni spotykac i sie np zakocham?

A powiedz mi Smerfetka...czy nie uwarzasz,żę gdy ktoś jest w związku,to nie powinien się z inną spotykać w ogóle? Bo dla mnie,to co on zrobił już jest zdradą...nie byłaś ani jego starą znajomą ani koleżanką z klasy....po prostu będą w związku dalej szukał innej. Chciałabys miec chłopaka który spotyka się z innymi?

łukaszkafeteria nie zerwała z nim dlatego,powiem wiecej nic sie nawet na tych spotkaniach nie wydarzyło. Oprócz rozmów. ja mam 16 lat a on ma 18.

lukaszkafeteria jasne,że nie chciałabym mieć. Tylko,że uważam ze ten zwiazek to był troszke śmieszny. Znali sie krócej niz ja z nim. Po 1 spotkaniu juz ze soba byli. Widzieli sie w przeciagu miesiaca 3 razy. On jej sie znudził :)