Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marcik 25

spotkanie z osoba poznana na portalu typu sympatia?

Polecane posty

Gość marcik 25

Mam pytanie czy spotkaliście się już z kimś poznanym przez ten portal, jak było . Do mnie odezwał się pewien chłopak niestety nie mam tam aktywnego konta więc nie mogę odpisywać, chłopak zostawił mi wiadomość a w niej swój numer telefonu nie wiem czy odpisać należę do osób bardzo nieśmiałych mimo iż mam już prawie 25 lat jestem sama chciałabym to zmienić ale nie wiem co mam napisać w takim sms-ie ja w ogólnie nie wiem o czym mam mówić z osobą nowo poznana zapominam języka w gębie

Gość marcik 25

Gość dlaczego nie potrafie sie zmie
nigdy z nikim z netu sie nie spotkalam...

Gość okdjryeft
na sympatę to raczej uważaj...duzo tam cwaniaczków co krzywdzą kobiety...zresztą kobiety tez nie lepsze...ja sie w jednej zakochalem a ona sie spotykała dla sportu:(

Gość marcik 25
JA SIĘ JESZCZE W NIKIM NIE ZAKOCHAŁAM I ON NA PEWNO TEZ NIE BO WIDZIELIŚMY TYLKO SWOJE ZDJĘCIA NO I JA DLA SPORTU Z NIKIM SIĘ NIE UMAWIAM JAK MI SIĘ COŚ NIE PODOBA TO MÓWIĘ OD RAZU I KOŃCZĘ A NIE ROBIĘ DRUGIEJ OSOBIE NADZIEJĘ BO TO NIEZBYT MIŁO

Gość dyjkhivu31
tak poznalem swoja dziewczyne, jestesmy razem od roku

Gość oczkooo
marcik a z jakiego miasta jestes bo to moze o mnie mowa

Gość marcik 25
POZNAŃ WIĘKSZOŚĆ OSÓB ZOSTAWIA SWOJE NUMERY GG A TEN JEDEN TELEFON A O CZYM ROZMAWIACIE KURCZE JA NIGDY NIE WIEM JAK PODTRZYMAĆ ROZMOWĘ I JAK ZAGADAĆ TAK MNIE NIEŚMIAŁOŚĆ ZŻERA oczkooo A TY Z JAKIGO

Gość bolo873
rozmawiajć można o wszstkim niemal..na ostatniej randce rozmawialem z kobietą o obrazach w knajpie przez godzine:)

Gość marcik 25
NO WIDZISZ A JA CZASAMI NIE WIEM CO POWIEDZIEĆ TAK SIĘ STRESUJE JEŚLI DRUGA OSOBA ZAGADA TO JAKOŚ IDZIE ALE TEZ NIE ZAWSZE DRUGA OSOBA JEST ROZMOWNA OSTATNIO SPOTKAŁAM SIĘ Z PEWNYM CHŁOPAKIEM POZNANYM NA IMPREZIE I BYŁ STRASZNIE MALO MOWNY PRZY NIM TO JUŻ NIE WIEDZIAŁAM CO MAM MÓWIĆ W OGÓLE A ON MÓWIŁ O KASTROWANIU KOTOW ZE SWOJEGO MUSIAŁ WYKASTROWAĆ DLA MNIE TO NIE JEST TEMAT NA SPOTKANIE

Gość bolo873
haha ale temat, w sumie moze byc o kastrowanu, jak sie go zrecznie poda to wesoło moze byc:) ja mialem jak Ty droga , ale wystarczyło klka randek i nie mam zadnych kompleksow juz, kobiety uwielbiają ze mną rozmawiać po prostu nie przejmuj się tylko rozmawiaj:)

Gość marcik 25
NO JA TAM MOGĘ SIĘ I NAWET POŚMIAĆ PRZY TAKIM TEMACIE ALE FACET BYŁ STRASZNIE SZTYWNY A JA PRZY NIM CZUŁAM SIĘ NIE SWOJO DWA RAZY MOCNIEJ DO TEGO FACET NON STOP O KASIE GADAŁ ZE TO DROGIE TAMTO TEZ JA NIE LUBIE OGÓLNIE JAK KTOŚ ZA MNIE PŁACI -WOLE SAMA ZA SIEBIE ZAPŁACIĆ ON SIĘ UPIERAŁ ZE ON PŁACI WIĘC JUŻ SIĘ GUBIŁAM WE WSZYSTKIM NIE WIEDZIAŁAM CO MAM MYŚLEĆ JA TEŻ UPARŁAM SIĘ KILKA RAZY ZE TERAZ JA PŁACE ŻEBY NIE BYŁO

Gość johnybrav0
Spotkałem się z taką... zakochałem, pokochałem.... ale zostawiła mnie i wróciła do byłego... bo.. za bardzo ją kochałem i się z tym narzucałem...... ehh... ale polecam z neta i wgl...

Gość marcik 25
A CO NAPISAĆ W TYM SMSIE

Gość jakanebdkuwbwb
ja też spotkałam, zakochałam się zerwaliśy i znów wróziliśmy do siebie dziś cisza... nie odzywa się po naszym spotkaniu, już tydzień dziś podjełam decyzję odchodzę od niego, zrywam jakikolwiek kontakt pozatym myśle że nadal siedzi na różnych portalach- bawidamek szkoda słów:( Trzeba się szanować. Nie wolno cierpieć za kogoś kto nie załuguje na to.

Gość papapapapapapa
napsz mu np. "hej tu Marta z sympatii":)

Gość spotkaj sie spotkaj
Powie ze jest wolny i bedzie cie bral w aucie w tajemnicy przed dziewczyna, narzeczona, zona

Gość marcik 25
do spotkaj sie spotkaj nawet jak poznam kogoś normalnie w realu to nigdy nie masz pewności czy kogoś gdzieś nie ma i czy jest wolny

Gość ojej****
Ja na Sympatii poznalam swojego meza zas Jego przyjaciel poznal tam swoja zone. Wszystko zalezy od tego co umieszcisz w opisie. To on decyduje jaki mezczyzna sie Toba zainteresuje. Oczywiscie zdjecia tez sa wazne jesli beda zbyt wyuzdane wiadomo kogo beda przyciagaly.

Gość ojej****
P.S. Nie twierdze ze nie zdarzaja sie na Sympatii zgnile jaja. Zanim poznalam meza spotykalam sie pol roku z facetem ktory regularnie bywal na portalu i szukal swiezego mieska. Ostatecznie okazalo sie ze spotykal sie z kilkoma i sie swietnie bawil

Gość on :)
Ja polecam jak najbardziej... uwazam ze ciekawych ludzi mozna spotkać... na wlasnym przykladzie wiem... ale z zakochaniem to tak jak w zyciu trzeba trafic na tą połówkę... Ktoś tam pytał jak zagadać do chłopaka... to mozna np. " Ty... ty... byku jeden jakbyś się tak jeszcze trochę opalił... :)" i koles jest ugotowany :) hehe

Jak juz wspomnialam przy innym temacie. Polecam cliqdate.eu Mialam profile na innych portalach, ale w wiekszosci przypadkow, faceci ktorzy do mnie pisali byli albo typami wirtualnych flirciarzy, albo banda napalonych ogierow, ktorzy szukali odskoczni od szarosci zycia codziennego, czyli jednym slowem zonaci szukajacy seksu.Na cliqdate ludzie wpisuja swoje propozycje randek, nie traci sie czasu na internetowa paplanine. Ja odopwiedzialam juz na 4 propozycje randek, z czego tylko jedna okazala sie totalnym niewypalem, reszta super . Nie znalazlam jeszcze co prawda tego jedynego ale nawiazalam fantastyczne znajomosci.

Gość ibjinkkjn kmn,.knjm jm
o ja jebie jaki @ :D :D :D :D :D :D mysiamala :D :D :D :D :D :D :D

Gość gogon
Na takich portalach czasem można poznać kogoś sensownego, ale jeśli jesteś kobietą to ZAWSZE PISZ PIERWSZA do faceta którego profil cię zainteresował, a z góry odrzucaj każdego, kto napisze pierwszy do ciebie, choćby sprawiał wrażenie księcia z bajki! To w 99% flirciarze i podrywacze, którzy idą na ilość. Wbrew pozorom wcale nie stanowią oni większości facetów na portalu, ale oni piszą do każdej, stąd powstaje wrażenie, że jest ich najwięcej i to od nich dostaniesz większość propozycji. Tylko jeśli zaczniesz podrywać pierwsza, masz realną szansę na kogoś normalnego. Jeśli natomiast to jest poniżej twojej godności i jesteś przekonana, że to mężczyzna, jako istota niższa, zawsze musi się starać jednostronnie o kobietę, to daruj sobie takie strony, no chyba że właśnie pragniesz być seryjnie podrywana przez zabawnych flirciarzy, którzy doskonale takie przekonanie wykorzystują.

Gość monikaaao
gogon - chyba ty sam jestes takim ciapa, ktory boi sie pierwszy napisac do dziewczyny. juz to widze jak facet zapisuje sie na sympatie i tylko czeka az zglosza sie do niego rzesze napalonych kobiet:) piep... glupoty, czyli co? jak odwzwie sie do niej jakis facet to ma go od razu skreslic bo to pewnie jakis podrywacz??? Ludzie opanujcie sie osoby na portalach to nie sa jakies wymyslone stwory, to czesto osoby, ktore mijamy na miescie. trzeba od razu przechodzic do realnych znajomosci a nie pisac ze soba w nieskonczonosc. jezeli juz to najpierw bym sie popatrzyla na date, tzn. od kiedy jest zarejestrowany, bo jak widze facetow siedzacych tam po kilka lat to cos chyba jest z nimi nie tak!

Gość eliza_p
Ja akurat też nie mam pozytywnych doświadczeń z sympatią, więc na Twoim miejscu bym uważała. Jednak spotkać się pewnie nie zaszkodzi. A co napisać w smsie? Po prostu: "hej, to ja z sympatii. Zostawiałeś mi wiadomość, więc odpisuję", czy coś takiego. I to niech on do Ciebie zadzwoni i umówi się na spotkanie. Ale to prawda, uważaj na facetów z sympatii, bo na różnych możesz trafić. Sama tam byłam przez jakiś czas i łatwe te spotkania nie były... A co mnie najczęściej wkurzało, to to, że okazywało się, że mnie oszukiwali. Chociażby pod względem wzrostu (w profilu ma ponad 180cm, a w realu kurdupel). Więc zlikwidowałam tam konto i przerzuciłam się na mydwoje.pl, gdzie jest jednak lepsza weryfikacja (aby być całkiem zweryfikowanym, musisz przesłać ksero dowodu osobistego). Więc tak jak mówię, uważaj przede wszystkim na oszustów! I nie zakochuj się na samym początku!:)