Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Aniol ciemnosci...

Co o tym sadzicie???

Polecane posty

Gość rece do gory
zaraz zastanowie sie

Gość rece do gory
to ten pierwszy jest chyba mniejszy ,jakis przytulniejszy,ale jak wybiezesz ten drugi ,to tez moze byc,co to jest rzeka,czy staw tam obok?

Gość rece do gory
jakos ten pierwszy ,te ławeczki na dworze:)

Gość bbbbbboli
Obydwa średnie, ale bardziej "rasowy jest ten pierwszy lokal. Niestety stoły i podane jedzenie bardzo słąbo prezentuje się na zdjęciahc. Ja szukałąbym jeszcze czegoś innego.

Gość Anuleczkaa2011
To zalezy ile będziesz miała gości..bo jeśłi np. bedziesz miła tylko ze 150 to w takiej sali na 400 osób będzie dziwnie wyglądać..pusto i nie przytulnie będzoe (wiem bo byłam na weselu w takiej sali) Druga sala tez jest śliczna No ale tez zalezy ile kosztuje?? Za osobę i czy warto ... My wybierając sale skupiliśmy się głównie na tym aby było przytulnie tzn.sala dopasowana do liczby gości + koszty +menu. Wiem że na sale trzeba się decydować wcześniej ale weź pod uwage wszystkie za i przeciw..:)

Gość Anuleczkaa2011
A tak z ciekawości napisz mi jak możesz ile wychodzi za osobę od obu sal?? Bo Obie są naprawde cudne:)

gosci bedzie ok.200. ten pierwszy dom jest przygotowany na max.500 gosci, a drugi hotel ma dwie sale-jedna do 250 w samym hotelu, a druga w przybudowanym do hotelu budynku do 400os. ten pierwszy jest duzo drozszy, ale za to moge miec swouje kucharki, a drugi tanszy, ale z hotelowym personelem...

pierwszy ok.160 za osobe, bez alkoholu, drugi placi sie za wynajem, ale nie wiem dokladnie ile, wiem tylko ze to najdrozsza sala w mojej okolicy, ale slub jest tylko raz w zyciu, prawda?

Gość Anuleczkaa2011
No to jeszcze nie tak strasznie drogo ... :) Bo dom weselny ładny:) ŚLub jest oczywiście raz w roku ale nie popadajmy w paranoje znowu:) Wszystko ale z głową:) No chyba że nie przejmujesz się pieniędzmi to szalej do woli:)