Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magdalenkka49

SERIA KOSMETYKÓW PRZECIWTRĄDZIKOWYCH JEDNEGO PRODUCENTA-CO POLECACIE?

Polecane posty

Gość magdalenkka49

MAM 15 LAT I DOSYĆ DŁUGO ZMAGAM SIĘ Z TRĄDZIKIEM. DO TEJ PORY STOSOWAŁAM LEKI KTÓRE ZALECIŁ MI DERMATOLOG + KOSMETYKI ANTYTRĄDZIKOWE RÓŻNYCH FIRM. OSTATNIO POLECONO MI UŻYWANIE CAŁEJ SERII JEDNEGO PRODUCENTA, PRZYGOTOWAŁAM KILKA ZESTAWÓW O KTÓRYCH SŁYSZAŁAM SAME POCHWAŁY, POMÓŻCIE MI COŚ WYBRAĆ ;) ZIAJA NUNO: -TONIK ANTYBAKTERYJNY -ŻEL PUNKTOWY -ŻEL DO MYCIA TWARZY -KREM ANTYTRĄDZIKOWY -MASKA Z ZIELONĄ GLINKĄ -PEELING BARWA SIARKOWA MOC: -Mydło specjalne SIARKOWE antybakteryjne -Antybakteryjny Krem Matujący -Antytrądzikowa maseczka z siarką, kaolinem i glinką wulkaniczną -Antybakteryjny Tonik Normalizujący -Antybakteryjny Żel Myjący AA THERAPY TRĄDZIK: -ŻEL DO MYCIA TWARZY -MASECZKA ANTYBAKTERYJNA -TONIK ANTYBAKTERYJNY A MOŻE WY MACIE JAKIEŚ PROPOZYCJE?

Gość magdalenkka49
nikt się nie wypowie ;( ?

Gość magdalenkka49
up up up u p

Gość magdalenkka49
!!!!!!! pomóżcie ;((

Gość znam kilku co
wszystko to dziadostwo, co na dłuższa metę nic nie daje. polecam dermatologa, przepisze coś do smarowania, ja miałam smarowidło za 5 złotych i drugie na noc - kolejne 5 złotych

Gość znam kilku co
aa, byłaś. to jakiś marny dermatolog. moja jak ognia kazała mi unikać tego typu kosmetyków.

Gość sla mn ie najlepsza byla
seria bioderma sebium. delikatna, nie to co te siary wszystkie. tylko nie kosztuje 5 zł. za to kosmetyki są bardzo wydajne i w moim przypadku skuteczne

Gość magdalenkka49
to co mam nie używać żadnych toników i żelów do mycia twarzy tylko maści od dermatologa :/ ?

Gość mała87****
JA POMOGE :) UŻYWAM AA I NUNO I MOGE JE Z CZYSTYM SUMIENIEM POLECIĆ SIARKOWA MOC JEST DLA MNIE STANOWCZO ZA SILNA STRASZNIE MI SKRE WYSUSZA :(

Gość znam kilku co
a używaj co chcesz. mnie pomogło jak odstawiłam wszelkie przeciwtrądzikowe i zaczęłam używać normalnych w małych ilościach. tyle że nie mam już 15 lat.

Gość magdalenkka49
a znacie może jakąś delikatną piankę oczyszczającą do mycia twarzy ?

Gość znam kilku co
spróbuj cetaphil. polecony przez dermatologa

Gość magdalenkka49
a tonik ;> ?

Gość znam kilku co
musisz mieć tonik? po co? ja używam, bo zmywam co dzień makijaż, ale Ty masz 15 lat, malujesz się podkładem? jak pisałam pozbyłam się wszystkiego co miało przeznaczenie przeciwtrądzikowe. tonik mam nawilżający (i odmładzający, hehe, a co)

Gość magdalenkka49
tak, maluję się podkładem, bo muszę zakryć czymś ten cholerny trądzik.

Gość gość
Osobiście to jestem wielką zwolenniczką kosmetyków naturalnych i zwłaszcza wody siarczkowej. Tylko że tak naprawdę żeby trafić na naturalne kosmetyki to wcale nie jest tak łatwo. W przypadku wody siarczkowej to czuję efekty takiej pielęgnacji (zwłaszcza na moje włosy z tendencją do łupieżu) na szamponie siarczkowym dr Duda, inne preparaty z siarczkami mi nie odpowiadały.