Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asasada

czy ona możę odebrać sobie życie?była dziewczyna

Polecane posty

Gość asasada

.Gadałem z byłą na gg podszywając sie za kogos obcego zwierzała mi sie uprawialiśmy seks wirtualny apotem dowiedziała sie ze to ja...nie wiem jak?tłuaczy ze zaczeła to czuc i myslec o mnie tak jak o bylym..Prosiła mnie o rozmowe jeden jedyny raz normalna wyjasniejacą móiłą ze nic wiecej nie chce tylko zebym napsiał ze to ni ebyły jaja ze z niej nie drwiłęm i porzgnal sie jak człowiek anie milczał.Toja znia zerwałem..I potem napisała ze "to wazne odezwij sie do srody do 16 bardzo cie prosze do środy?"dlaczego do środy?/ nie odzywam sie uwazam ze tak bedzie lepiej

Gość Lalka z porcelany
Odezwij się. Nie możesz się z nią spotkać, porozmawiać i jej wytłumaczyć wszystkieggo ostatni raz?

Gość ja powiem tak.....
a po cholerę podszywałeś się pod kogoś innego ?....nie stać Cię na odwagę ? teraz dziewczyna czuje się jeszcze bardziej zraniona cały czas myśli że sobie jaja z niej robiłeś a Ty jesteś tchórzem nie wiem czemu akurat do środy masz się odezwać ?...ale przynajmniej przeproś ją za swoje zachowanie

Gość asasada
jak mam sie do niej odezwac jak ona zachowuje sie jak szalona najchętniej zostałąbym na całą noc wttym kinie tylko wtedy nie myślalałam a jak przychodze to się zaczyna..Błagam pozwól mi zasnąć spokojnie...nie traktuj mnie jak śMiecia po tym wszytskim kolejny raz nowyy 21:09:54 tak bardzo bardzo Cie prosze nie tym razem..wiem ze to czytasz.Mogłeś pisać jako Kuba a normalnie normalnie nie mozesz..do normalnego pisania sie nie nadaja obiecuje przestane pisac tyle jak tylko odpiszesz jak tylko porozmawiasza ze mna 21:10:40 ja mam jutro taki ciezki dzień..w pracy na uczelni znowu nie zasnę...JEżeli to sobie wszytsko wkręcam owymagam pomocy psychiatry ale czuje że to Ty i jeszcze jak nie odpisujesz nowyy 21:10:56 jedna rozmowa na koniec z szacunku do mnie prosze CIe raz w życiu ni ebądz ch*jem 21:11:26 niekoncz tego jak Antek tylko jak Kuba..Jak sobie pomysle ze to byłą zabawa że tylko drwiłęs ze mnie i cały czas nie chcesz mnie znac 21:11:28 boze. 21:12:32 potem mnie mozesz zablokowac na zawsze..ale rprosze jeden jedyny raz porozmawiaj ze mną 21:14:53 tak bardzo Cie prosze jeden jedyny raz pomysl o mnie 21:15:11 wiem ze jestem wariatką,nie neguje tego..ale chyba mi się nie dziwisz 21:15:43 to takie dziwne beznadziejne uczucie... 21:15:57 dlaczego to robisz co tobą motywuje pomoz mi zrozumiec 21:16:30 jak to sobie uswiadomiłam w nowy rok jak to pcozulam pomyslałam ze nie robiłęs tego specjalnie że tak wyszło.. 21:16:49 ale jak tak sie nei odzywasz to ja mysle sobie ze sie bawiles ze cłay czas mnie nienawidzisz nowyy 21:17:08 ze nie masz ochoty rozmawiac ze mna normalnie a wtedy tylko ze mnie drwiłęs 21:17:27 chce tylko normalnie porozmawiac nie o tym Kubie(bo sama sie teo go bardzo wstydze) 21:17:39 ale tak normalnie raz jedyny prosze zadzwon do mnie pomoz mi 21:18:24 powinnnam Ci enienawidzic za to i nie powinnam pisac i jeszcze domagac sie rozmowy ale ja ja tak rozpaczliwie chciałabym tylko usłsyzec ze nie zaakpiłęs ze mnie 21:18:29 to mi nie daje spokoju 21:18:36 nigdy w życiu tak sie nie czulam 21:19:37 dlaczego nie mozemy sie pogodzic dlaczego musze sie tak zapamietac 21:20:31 przeciez ja nic od ciebie nie chce..skoro nie jstes tym kubą zrozumialam ze to fikcja a to on mi sie podobał,bo wydawał si ewporządku z zasadami a jedniczesnie fajny nie drętwy.Nie utożssamiam ciebie znim 21:21:15 ale mam inny problem..po prostu przeraza mnie ta mys ze to byl żart.Wtedy jak podejrzewałam dybys nie wyprowadzał mnie zbłędu 21:21:23 to nie robilabym z siebie wikęszej kretynki takie wiadomości mam od dwóch dni wiecznie to samo cały czas..co pare minut jakby nie odchodziła od kompa w ogóle;O

Gość asasada
bo na prawde mam problem ztymm chce wiedziec jak sie na to zapatrują ludzie co powinienem w takiej sytuacji zrobić.Ona była bardzo zakochana...twierdzi ze skoro tak mieliśmy kontakt to czemu nie moe miec z nią normalnego?a no nie mogę bo ta relacja mnie i ją NISZCZYŁA i nie chce mieć tego kontaktu!!!

Gość asasada
przeciezkiedys pisales normalnie i było ok ja sie nigdy ciebie nie wyparlam niezaleznie od tego czy zkims byłam czy nie 00:29:13 jestes podły..lubiłam ztoba pisac po prostuu 00:29:21 i co z ta wodzą 00:30:20 jak mis ie w głowie kreciiiiiiiiii chce kubeeeeeeeeeeee 00:30:56 byl taki króciótki okres jakbyłes taki jak on 00:31:06 a potem co ja Ci zrobiłam potem 00:31:58 tylerzeczy ci chciałam powiedziec wtedy alke ty byles taki kryczny w stosunkudo mnie i do wszystkiego. 00:32:40 dlaczego mnie tak nie lubisz 00:34:52 biore klemntynę i ide spac juz naprawde bo tylko sie pogrązam wtym stanie.....dobranoc 00:35:17 zapomnialabym kupilam kulki gejszy nowyy 00:36:02 caly czas mnie nienawiszisz nic si enie zmieni lo 00:40:05 no ie moge niemoge spac 00:40:09 ciagle staje i pisze 00:40:20 wstaje chialam a 00:40:45 nnapisac błagam odpisz mi dobranovc i ze si enie bawiłęs i ze mnie ienienawidzisz 00:40:54 nienienawidzisz 00:44:20 wiem utwierdziles sie w przekonaniu że nadal nie jestem normalnano nie jestem co tu duzo gadac...ale zrozum mnie...myślałam ze pisze z kims kto mi sie spodobał..co wiecej byłamz nim zafascynowana pieprzyłam mu o swoich najwiekszych tajemnicach i zbiegiem czasu zaczeło do mnie ie wim skad docierac że to mozesz byc Ty osoba ktora mnie ie cierpi ktora ze mnie drwiła ktora nie chce meic ze mna normalnego konatktu..a ja tego kube polubilam jak ja mma byc normalna 00:45:30 "taka jak maja i kasia"jak nidgdy mnie nie taktowales jak maje czy kasie 00:49:10 tylko zawsze jakos tak dziwnie.Tez nieraz jestem złosliwa ale dla osob ktora z jakiegos powodu zrobily mi krzywdę..A ja?co ja tobie Antek zrobilam 00:51:31 od samego początku byłeś taki dla mnie.Nawet do toalty nie chciales mnie odprowadzić jaksie bała..Ok mogles nie widzieć,ale przeciez to nie byl problem skoro Cie prosilamTy mnie od początku nie lubiełeś...za co.. nowyy 00:53:49 no nie zasne...co wyłączam laptopa to go wlaczam z powotem 00:54:52 dlaczego nei chcesz sie pogodzic. 00:55:00 tak bardzo Ci azdroszcze Twojeogo 00:55:03 charakterui 00:55:10 zawsze Ci go zazdrosciłam 00:56:53 jak naprawdę po śmierci nic nie ma.to wygrałeś,bo tu oplaca sie byc beznamiętnym złym i myślec tylko o sobie.. 00:57:50 za kazdym razem jak poznaje kogos i na poczśątku jestfajny mysle sobie że przeciez A na początku tez taki byl i R tez był..że to grai ze potem bedzie tak samo.. 00:59:07 nie potrafię się wzyzbyc tych obaw..Ale zawsze tak jest na początku kazdy udaje bo chce zdobyc "symmpatie"drugiej strony .Dlatego trzeba miec do tegp dystans 00:59:40 powiesz mi dobranoc...i ze ten kuba to nie byla zabawa? 01:00:47 ide spac spróbje zasnąc Antek po majacze i z kazdym zdaniem zmniejszam swoje szanse na odzewD**OO**B**R**AA**N**O**C

Gość Lalka z porcelany
Co Ci szkodzi spotakać siez nia i pogadac? Tylko wczesniej zastrzez ze to ostatni raz i potem nie zyczysz sobie takich wiadomosci. A na spotkanie tez wyznacz czas np poltorej godziny.

Gość asasada
Przeciez były takie momenty moze ktróTkie ale wydawało mi sie że byly takie momenty że tak zwyczajnie mnie lubileś.Czy chociaż przez wzlgląd na to mozesz mi pomóc.Przeciez ja o tym nikomu nie powiem wstydze sie pozatym nikt mi w to nie wierzy 14:26:47 uwierzy 14:27:11 nie mam z kim porozmawiać jestem całkiem sama ze swoimi myślami bo nawet już Kuby nie ma 14:33:43 przecież były takie momenty rzadko bo rzadko ale byly że rozmawialiśmy normalnie..i wydawało mi się że nawet spoko to dla dwóch stron było..Nawet jakbyś udawał..mnie by tak pomogła ta szczera rozmowa 14:33:54 boże dla czego taki jesteś dlaczego nei chcesz mi zwyczajnie pomóc 14:34:54 nie chce tak tego zapamiętywać jeszcze kolejne hujowe wspomnie nie mi doszlo.. 14:35:13 nie chce mis ie wierzyc ze taki jestes...byly chwile ze wydawales sie nawet wporządku nowyy 14:49:50 cO ty ze mną zrobiłeśzachowuje sie jak totalny zjeb...Nawet tamtych historii tak bardzo nie przeżywałam.Ale ja po prostu nie umiemm nie umiem inaczej nawet znikim nie moge o tym porozmwaic po się wstydzę.Za co?ja CIe naprawde lubiłam nie zrobiłam CI krzywdy nigdy.nie pozwoliłam na Twoj temat złgo słowa powiedzieć przecież Ci nic nie zrobiłam 14:51:01 ide na basen 15:00:57 nie idę,bo paskudnie wygladam

Gość asasada
ona pisze setki tysiecy takich wiadomosci wkołoto samo całe dnie!!!!ja chcialbym ale przeraza mnie boje sie znia rozmawiać:O

Gość asasada
Prosze Cie przemyśl to..DLaczego Ty cokolwiek robisz to musisz to tak kończyć..Ja chyba naprawde mam problemy z myśleniem nigdy nie mogłam zrozumieć na jakich zasadach funkcjonuje Twój mózg jakimi wartościami Ty się w życiu kierujesz.Dlaczego tak mogłeś ze mna rozmawiać a normalnie nie mozesz..O co CI chodzi,dlaczego nie możesz byc taki jak wszyscy?dlaczego mnie nie cierpiszChce tylko uporządkować swoje myśli związane z tą całą sytuacją.Możesz nawet klamać,ale napisz tylko,że się nie bawiłeśNa podstawie jakich przemyśleń dokonujesz wyborów..O co Ci chodzi to chyba ja powinnam sie zle czuć i wstydzić nie Ty.Brak odp to najpotworniejsza rzecz jaką mozesz zrobić,zreszta dobrze wiesz o tym..LDaczego si enie chcesz normalnie pogodzic nowyy 2010-01-02 22:21:31 Prosz ecie nie koncz teogo tak jak wtedy..tylko nie tak,...dlaczego nie mozesz zbudowac paru sensownych zdan nawet jezlei mialby być kłamstwem nie zostawiaj mnie ztymi myślałami powiedz ze sie nie bawiłeś..To ja Cie w to wkreciłam sama zaczynalam ty tylko chciales sprawic mi przyjemnosc prawda?i wcale nie smiałes sie do monitora jak pisapismy razem..Tak Kuiba? nowyy 2010-01-02 22:36:04 tak bym chcialą popisać z tobą normalnie,dlaczego tak nie możesz.ne rób mi tego drugi raz.Przecież może być normalnie.Jak się nie odzywasz to myślę ze to był żart i teraz juz Cie sie znudziło i nawet nie chce się odpisać.nie lubisz ze mna pisać..Jestem ciekawa co u Ciebie słychac i co ztą zewnętrzą wodzą?No dlaczego mnie nie nawidzisz tak?Prosze Cie nie tym razem..dlaczegos ie nie chcesz pogodzic,skoro mogłes pisac tak to dlaczego normalnie nie mozesz.Nigdy nie bylam wstanie Cie zrozumiec.Nigdy nie rozmawiałes ze mna normalnie tylko allbo ignor totalny(jak teraz)albo ubliżanie.Kuba był tylko fajny 2010-01-02 22:36:30 to Cie nic nie kosztuje..nie zasne juz nigdy chyba 2010-01-02 22:38:41 tak bym chcialą normalnie z toba popisać jak kiedyś.Wyzbyłąm sie juz ogóle wstydzę.Chciałabym tylko wiedziec ze to ni ebyl zart z Twojej strony.Tak bardzo Cie prosze. nowyy 2010-01-02 22:53:16 Wiem co zrobisz,zam cie dobrze..nie odezwiesz sie nigdy..A ja chcialam si etylko pogodzić i zebyś mnie nie nienawodził juz.nie wiem dlaczego ale jak sobie to przypomnę to byłes taki fajny..bedac Kuba ze nei wierze żebys tym razem sie bawił i chciał zrobić mi naprawdę krzywdę..po prostu tak wyszło.Tyle bym chciala Ci powiedziec.tak bardzo bardzo nie lubiłam jak mnie tak ignorowałes 2010-01-02 22:55:45 i moge sobie pisac i pisac dnie i noce jak decyzje już podjąłeś to się nie odezwiesz.Specjalnie nie pisze na Twój numer tylko tutaj bo tu zaglądasz jak chcesz a na Twój numer to byłoby to już "dręczenie" 2010-01-02 22:58:31 zapomniałam o najważniejszej zasadzie relacji z Tobą i obsługi Twojej osoby.Im więcej pisze wiadomości tym bardziej zmniejsza się szansa że odpiszesz,a 5 linijek przekroczyłam juz dawno 2010-01-02 23:00:32 wiec juz nie pisze,postaram się wytrzymać to jakoś

Gość asasada
no nie mogę przestać pisać staram sie ale nie moge.Nic sie nie zmieniłam..Ale Ty też nie bo nie odpisujesz.Pije wino wiśniowe,slodkie co jeszcze bardziej mnie na kręca.Ale jakbym go nie wypiła to bym nie zasnela..Wiem ejstem "alkoholiczką"ale Karolina więcej pije i to nie wino ale żubrowke.Pragne Ci powiedziec że cały czas jestes bardzo podły..wiem ze to czytasz i specjalnie "z premedytacją"nie chcesz mi odpisać...A jako Kuba byłęś taki fajny..dlaczego wrealu nie byłeś taki dla mnie..?nigdy..dlaczego mnie tak nie lubisz nowyy 2010-01-02 23:23:24 wiem wiele razy sie powótóRzyłam..wiem że często sie powtawrzam ale to dlatego ze nie odpisujesz...Wtedy zawsze psiłam do ciebie tyle rozpaczliwych wiadomossci bo rozpaczliwie chciałam zebys zaprzeczył napisal "nie Malwina to nie tak"ale Ty...ty nigdy nie zaprzeczyłeś wiec ja pisałam dalej..chcialam to przeczytac..jak mnie wyprowadzasz z błedu.nigdy nie wyprowadziłes 2010-01-02 23:23:56 nic mis ie nie stanie jak wypije całe wino?a wczesniej wzielam jeden ibuprom maks na ból głowy? 2010-01-02 23:25:22 no prosze Cie co mam zrobic żebys sie odezwał 2010-01-02 23:25:53 a czy ja Ci wspominałam ze piersi mi urosły? 2010-01-02 23:26:17 zawsze jak sie napije wydaje mi sie że urosły...a potem wracaja do swoich rozmiaróW 2010-01-02 23:27:17 dlaczeo nie mogleś byc taki jak kuba....ja bym nie ryczła tyle nie bałabym sie ciebie byłabym sobą i byłoby zajebiscie..A dla innnych byłes taki jak Kuba?prawda? 2010-01-02 23:27:21 tylko dla mnie nie 2010-01-02 23:29:08 boze jak ja beznadzienie pisze jak to czytamAle nie wiem co napisać zebys mi odpisał.. 2010-01-02 23:29:27 zadzwonisz do mnie,jak kiedys i bedziesz fajny jak Kuba? 2010-01-02 23:37:59 Dlaczego ja nie moge być normalnaTy też nie jesteś,ale chociaż nie krzywdzisz siebie...tylko innych

Gość propozycja w związku z...
po co zamieszczasz tu treść prywatnej rozmowy?? porąbało cię?? spotkaj się z dziewczyną jak tak prosi i zamknij ten żenujący temat

Gość asasada
nie podaje imion ani nazwisk nikt nie wie kto jest autorem:O po prostu chce pokazac wam dlaczego obawiam sie tej rozmowy i zkim am do czynieia to tylkojedna setna jej wpisów...bylo ich tysiace wszystkie takie sama:O

czego się boisz? CO może ci zrobić? weź nie bądź cykor

Gość asasada
boje sie bo nie wiemjak z nia rozmawiać co mam jej powiedziec??ze co ze wtedy moglem z nią pisać i to tak a teraz nie chce z nią miec kontaktu ona przesyłała mi swoje zdjęcia nagie.Jak powiem ze to nie byl zart to pomysli ze cos do niej czuje ze chce ją..

Gość nanuśś21
Wiesz co... zwykły tchórz z Ciebie i dupek :o Odpisz jej w końcu! Spotkaj się z nią i pogadajcie nie zachowuj się jak ostatni tchórzliwy kuta*s :o

Gość asasada

to, co ona sobie pomyśli, to jej problem "...nic wiecej nie chce tylko zebym napsiał ze to ni ebyły jaja ze z niej nie drwiłęm i porzgnal sie jak człowiek anie milczał." nie sądzę, by było to trudne

Gość kiciaa881
A bynajmniej jak nie chcesz rozmawiać na żywo to odpisz na tym zasranym gg. Ile macie lat? z czystej ciekawości... Mój chłopak też miał taką upierdliwą koleżankę :) tylko ona była gorsza bo dzwoniła non stop. W końcu zadzwoniliśmy do ich rodziców i się uspokoiła :) Powiedz jej, że spotkałeś kogoś innego, a potem zadzwoń do jej rodziców i opowiedz o WSZYSTKIM. Na pewno będzie wówczas w dobrych rękach i nic sobie nie zrobi. Przede wszystkim nie bądź tylko TCHÓRZEM :o

Gość kdsdsfsg
kicia???czy czytalas wątek????ona go meczy ale zapracował sobie na to..on z nia pisał podszywał sie pod kogoś!!Co ma powiedzieć jej rodzicom??

Gość kiciaa881
Czytałam i sugeruje że chłopak chce mieć ją z głowy... tak więc cudów z tego nie będzie. Zachowanie głupie... zarówno jego jak i jej. :o

Gość kdsdsfsg
jej normalne skrzywdził ją.Ona juz zapomniała przestałą pisać a o ją rozkochał w jakimś internetowym gościu.Ciekawa jestem jak Ty bys się czuła na jej miejscu

Gość kiciaa881
Jej no pewnie bym nie pisała non stop... trudno życie... jakoś chyba można to zrozumieć i się z tym pogodzić.

Gość kdsdsfsg
przesyłałą swoje nagie fotki kiedyś bardzo go kochała..Poczuła żę robi z niej jaja żę z niej sie naśmiewa,żę pobawił sięi teraz ja ignoruje. nie wiesz jakbys sie zachowala bo nie byłaś wtakiej sytuacji:O

Gość kdsdsfsg
pewnie wspomnienia jej odrzyly a autor robi najgorsza rzecz z możliwych "ignoruje"

Gość asasada

Gość asasada

Gość asasada