Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ile placicie za prąd

Ile płacicie za prąd????????? w ile osob mieszkacie?

Polecane posty

jw:)

Gość zajhhdka
2 osoby tak miedzy 90 zl a 110 zl na miesiac

Gość ZOŁZA12
80-110 ZA 2 OSOBY. To za samo siatło, komputer, tv czajnik, pralka, żelasko, mikrofala :) CHYBA TYLE :)

6 OSÓB WSZYSTKO NA PRĄD co 2 3 mc w lecie do 150euro w okresie grzewczym do 300 euro

wow, myslalam ze sie zamkne w kwocie 70 zl ale to chyba niemozliwe

Gość mozliwe mozliwe hehe
Przy telewizorku 20 cali, jednej zarowce energooszczednej 20W i lodówce. VisionExpress ma wielu takich kilentów ;)

zbankrutuje :((

Gość mnie prawie nie ma w domu
i nie posiadam tv i place 50 zl na 2 miesiace.no ale pod wieczor jak czytam ksiazke w lozku to pale swieczke a nie swiatlo,a chodzi tylko lodowka,pralka,czajnik i kuchenka i radio z budzikiem no i czasem swiatlo

Gość ja powiem tak.....
w grudniu miałam 260 zł do zapłacenia ale to za dwa miesiące z lekka dużo jak nigdy ....5 osób no i w zasadzie się nie oszczędza na prądzie w domu są dwa kom ...dwa tv....lodówka ...pralka ...mikrofala...czajnik bezprzewodowy ...

Gość ja płace 75 zł na miesiąc
za 2 osoby w tym 3 tv 29,32 ,i 40 calowe dvd, playstation duza lodówka piekarnik na prad płyta indukcyjna (rzadko gotuje) czajnik na prad okap elektryczny zmywarka 60 cm pralka 2 komp jeden stacjonarny i laptop nie mam ani jednej żarówki energooszczednej, często siedzimy do późna, prąd 2 taryfowy

Gość Byłem kilka razy w Garwolinie
Pralka zużywa 1kW/h lodówka to różnie (ona najwięcej żre prądu) TV 0,1-0,3kW/h komputer 0,2kW/h

Gość Byłem kilka razy w Garwolinie
Jak to możliwe że tylko 75zł ?? pracujecie po 14h / dzień ??

Gość ja płace 75 zł na miesiąc
w domu jestesmy około 20, pralke i zmywarke nastawiam wtedy kiedy mam tańszy o 50 % prąd czyli w weekendy lub po 22 i tak wychodzi

Gość 2 osoby ok.50 na miesiąc
ok. 100 zł na 2 miesiące i wcale po ciemku nie siedzimy tv, komputer itd. nie wiem co wy tam robicie, że tak dużo płacicie? ale np. wystarcza mi krajanie chleba nożem, nie mam i nie potrzebuję elektrycznej krajalnicy :-P

Gość u mnie ok 200zł co drugi mc
u mnie ok 200zł co drugi mc 3 osoby 3komputery chodzą na okragło 3tv w tym jeden olbrzym :p zawsze właczone :O mikrofala czesto toster czasem lodowka pralka codziennie pranie światło świeci sie cały czas właściwie zyjemy nocą :O ładowarki do tel tez cały czas podłaczone :O dvd nagrywarki 3 sztuki też w sumie cały czas coś nagrywają albo odtwarzają .. i inne tam jakies pierdoły jak ps, xbox i takie tam zelazka właczane czasem. myśle że nie jest tak tragicznie jak sie popatrzy na to ile tego ale w różnych czesciach kraju ceny sa rozne a i odległość od elektrowni tez ma znaczenie .

Gość już kiedyś pisałam że mało
to mnie zjechano :-( ale napiszę, że ok 30 zł miesięcznie (czyli tak pomiędzy 25 -40). Mieszkam sama jedna, telewizor włączam rzadko, laptop - bateria i prąd na zmianę, nie mam lodówki ani zmywarki, pranie raz na tydzień, żarówki - energooszczędne tam, gdzie palę raz a dłużej i zwykłe - gdzie włączam częściej, ale na krócej (np. przedpokój).

ok.200pln miesiecznie, zarowki diodowe i energoszczedne ale za to zmywarka i pralka prawie codziennie chodzi,do tego lodowka,okap,laptop,router wi-fi 2 sztuki non stop chodza,akwarium 250l z pompami i oswietleniem,piekarnik elektryczny sporadycznie,mikrofala