Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fdhdfy565

Porządny facet chce tylko dziewicę.

Polecane posty

Gość fdhdfy565

j.w.

Gość eskal
"porządny" z natury czy z wyboru ? :D

Gość ooopppppppssss3

Gość ustdyteakautorytet
Dziewice to tylko kłopot.

Gość porządny z wyboru

Gość ustdyteakautorytet
Baby, pytałem o cos?

Gość yty
nie sądzę, by to było kryterium porządnego faceta. czy to by znaczyło, ze nie-dziewica jest tylko dla nieporządnych?.... bez sensu

Gość tak wlasnie jest
tak, bo nie-dziewica sa nieporzadne

Gość yty
nie zgodzę się. na przykład dziewczyna, która kochała sie tylko ze swoim byłym ukochanym , ale z jakiegoś powodu już nie są razem... czy to znaczy że nie ma szans na normalnego, porządnego i cudownego? :P

Gość ma szanse tylko u takiego
ktory juz nie jest prawiczkiem. a taka, co robila to bez zobowiazan ma szanse tylko u dziwkarza

Gość a moze faceci wola
prostytutki

Gość to musi szukać
w przedszkolu

Gość na każdej
taki co woli prostytutki czy inny rodzaj, jak omawiany w temacie. Traktuje kobiety przedmiotow. I ja bym od takiego uciekła. porządny w znaczeniu wierny, pragnie wiernej. kropka.

Są pewne etapy w życiu : na początku każdy facet chce dziewicy, potem weźmie każdą, obojętnie jaką byle mu sie podobała. Na koniec całkiem przestaje zależeć na kobietach i już żadnej nie chce.

Gość upppppppppppp
A dziewica to ma wdrukowane, ze nie zdradzi, czy o co chodzi? kazde najwieksze kurwiszcze tez bylo kiedys dziewica... wiec dziewictwo a sklonnosc do zdradzania to sa dwa zupelnie niezalezne pojecia... Nawet mysle, ze dziewice (rozdziewiczone jak juz sa w stalym zwiazku z pierwszym partnerem) maja wieksza sklonnosc do zdrady, niz te "nie-dziewice", bo sie wciaz zastanawiaja, jak to by bylo z kims innym. Dziewczyna, ktora z kims byla, rozstala sie i ma innego (zakladajac, ze obu bardzo kochala) jest porzadna, a przynajmniej na tyle doswiadczona, ze sie nie rozmarza o pierdolach i nie zdradzi cie po slubie z samej ciekawosci, czy twoj kumpel pokaze jej cos nowego, czego nie poznala z toba.

Skłonność do zdrady nie jest ściśle związana z ilością partnerów - jest to raczej indywidualna sprawa zależna od osobowości i okoliczności.

Gość na każdej
uuupppp głupoty gadasz... Ci co mają mniej podobojów na koncie są wierniejsi, ich relacje są głębsze. To samo z dziewicami. Jak szybko zaczęły to i wirenosc się nie trzyma. To sie czesciej potwierdza. Każde k..było dziewicą..to nie taki tok myslenia.

Gość tak się składa ze dziewica
Jestem dziewicą, ale jakby facet mi powiedział, że "Porządny facet chce tylko dziewicę" to na pewno z nim bym cnoty nie straciła :)

Gość LKJHGFDSA
Porządny facet patrzy na kobiete i jej osobowość a nie jak na przedmiot w który było już coś włożone czy nie! oczywiscie rozumiem ze facet niechce kobiety ktora zalozmy daje po katach na imprezie czy zmienia facetow co miesiac, ale to wlasnie wlicza sie w ta osobowosc w negatywny sposob, ale bez przesady zeby np skreslic dziewczyne tylko dlatego ze miala np 1 pratnera przed, to traktowanie jej jak jakis uszkodzony towar. I czasami faceci nas tak traktuja...

Gość porzadny to musi zasluzyc na
dziewice

Gość do LKJHGFDSA
i tak bedziecie traktowane :D

Gość upppppppppppp
No dobra, ale jak facet lat 25, po studiach, napukawszy co popadlo, dochodzi do wniosku, ze czas sporzadniec i na zone dla niego - to tylko nietknieta studentka pierwszego roku, ktora sobie odpowiednio wychowa, to ja mysle, ze to debil. I ze taka laska pusci go kiedys kantem i tak. Bo co z tego, ze laska tuz po maturze jest dziewica? Setki dziewczyn w takim wieku takie sa, jedne beda wierne i fajne, a inne nie. A z kolei jakas - bo ja wiem - po licencjacie, ktorej cos w zyciu nie wyszlo, ma byc do odstrzalu? bo albo sie jest dziewica, albo dziwka? nie ma nic pomiedzy???

Gość do LKJHGFDSA
dla mnie nie

Gość upppppppppppp
czyli masz cos z mozgiem i pomysl, ze jak juz rozdziewiczysz swoja dziewice, to ja zeszmacisz. I co, potem cale zycie bedziesz z taka szmata zyl? I nie bedziesz miec gwarancji, ze cie nie zdradza, wsadzi jej kto chce pod twoja nieobecnosci za nic sie nie przekonasz, czy ktos ja mial, poza toba, czy nie. Zerwiesz zaleczke - a potem juz droga wolna, dla kazdego. Wiesz? Wiec albo sie babkom ufa, albo nie. Jak sie im ufa, to gucio mnie to obchodzi, czy miala kochanka jakiegos wczesniej, czy nie. Wazne, zeby byla ze mna szczera. Dupa to nie mydlo, sie nie wymydli, ani nie filizanka, zeby sie mogla wyszczerbic i byc wybrakowana. Jak facet mowi, ze "porzadny chce tylko dziewice", to jest po prostu ograniczony umyslowo, o waskich horyzontach. Nie mozna popadac ze skrajnosci w skrajnosc, takie myslenie, ze kobieta to jest swieta albo dziwka (nic pomiedzy), to jest jakas choroba psychiczna, ale nie pamietam nazwy.

Gość do LKJHGFDSA
nie dziewice napewno bym mniej kochał i szanował :)

Gość kazda moze zdradzic
ale jedne sie prowadza lepiej, drugie gorzej. trzeba wybierac te pierwsze