Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fdhdfy565

Porządny facet chce tylko dziewicę.

Polecane posty

'nie-dziewice napewno bym mniej kochał i szanował ' to źle świadczy tylko o Tobie.

Gość gość
to prawda

Gość gość
A jaki to porządny?

Gość gość
A porządna kobieta chce prawiczka, a wy wsadzacie swojego kapucyna gdzie popadnie....

Gość gość
Porzadny facet moze to prawiczek ktory nie r***a sie na prawo i lewo :) Czy lubimy dziewice tak nie mamy nic przeciwko wiem ze trudno taka znalesc w swiecie pelnym przepychu i seksu ale zdarza sie:) Na pewno nie lubimy szmat ktore daja d**y gdzie popadnie uwazajac ze to nic zlego blad zacznij sie szanowac kobieto jak chcesz faceta:D

Gość gość
też szukam porządnej dziewicy. Akurat dla mnie przeszłość jest równie ważna jak i teraźniejszość. I jak nie jest dziewica to czuje sie mimo wszystko tak jakby teraz miala kogos na boku. Bo co to za róznica kiedy mu dała? Dla mnie niema.

Gość gość
Sam jestem porządnym mężczyzną ( mam taką opinię wśród ludzi) i raczej nie skreślałbym kobiet, które dziewicami nie są. Raczej istotne jest jak kobieta do kwestii seksu podchodzi, czy wiąże go z miłością i związkiem, czy nie miała znacząco dużej liczby partnerów bo to, że była w związku przez ileś lat ale się rozstała i nie jest dziewicą nie znaczy, że nie jest porządna. Kwestia też charakteru kobiety.

Co za bzdety . Jeśli się wiążę z kobietą to nie zaglądam jej w przeszość

gość Sam jestem porządnym mężczyzną ( mam taką opinię wśród ludzi) i raczej nie skreślałbym kobiet, które dziewicami nie są. Raczej istotne jest jak kobieta do kwestii seksu podchodzi, czy wiąże go z miłością i związkiem, czy nie miała znacząco dużej liczby partnerów bo to, że była w związku przez ileś lat ale się rozstała i nie jest dziewicą nie znaczy, że nie jest porządna. Kwestia też charakteru kobiety. Wlasnie.

Gość gość
ja byłam dziewicą, ale dla mojego męża to nie miało specjalnego znaczenia

Gość gość
Mysle ze dla nas facetow ma to znaczenie nikt z nas nie chce sie zastanawiac ile fiutow miala w c*pce:D Z drugiej strony jak facet jest prawiczkiem to najgorsze scierwo , ciota i oferma tak panowie takie mamy kobiety !

Mój poprzedni chłopak był prawiczkiem i nawet żałował, że jestem dziewicą, bo nie wiedział jak mnie rozdziewiczyć, jak się za mnie wziąć, chciał doświadczonej, a i szanował mnie bardzo, ale był słaby w seksie, to go rzuciłam.

Gość gość
Mam 19 lat, należe do atrakcyjnych kobiet, byłam w wielu związkach ale chyba żadnego na tyle nie ufałam żeby uprawiać z nim sex. Niektóre myśle że między innymi sie przez to zakończyły wiec nie byli porządni jednak

Gość gość
slonko_kafe nie dziwne, że go rzuciłaś w końcu był prawiczkiem a ty oczekiwałaś r****cza.

Gość gość
większość z kobiet nie chce porządnych mężczyzn. no chyba, że jak już zostaną samotnymi matkami porzuconymi przez r****czy i d*pków. Tylko później pretensje, że niby nie ma porządnych mężczyzn i to, że nikt nie chce samotnej matki :P

Gość gość
Mimo tego że jestem dziewica nie chcialabym prawiczka

Gość gość
slonko_kafe - dlaczego odrazu epitetami do kolegi rzucasz ? nie umiesz uargumentowac swojej wypowiedzi ! Facet jest ciota bo za cycki nie umie zlapac ty slysz co ty piszesz :D To mu pokaz jak to sie robi naucz go to tak wiele dla ciebie :P

To mam po kolei uczyć jak się łapie za cycki, potem jak za pupę i tak po kolei? Nie ma w tym żadnej przyjemności z seksu :P - O kochanie! Teraz mnie złap tu. Za 2 minuty tam. Może jeszcze zrobić plan na kartce jak ma seks wyglądać? :P Zero spontaniczności.

moim zdaniem tu chodzi o to, że taki będzie myślał cały czas że poprzednik był lepszy w tych sprawach ;) a starać mu sie nie bedzie chciało byle sie spuścić i bedzie zadowolony

Gość gość
slonko_kafe- a milo by ci bylo jakbys od faceta takie epitety uslyszala ze niedoswiadczona jestes jak bys byla dziewica? Zastanow sie czasem nad soba, za pierwszym razem bys mu to wszystko pokazala i powiedziala co i jak a za drugi by juz wiedzial chyba czasem warto poswieci 1 stosunek na nauke:P

No właśnie ja jako dziewica byłam bardzo pojętna i doskonale wiedziałam jak sprawić przyjemność facetowi :P Nie chodzi tu tylko o to, że np zanim zabrałam sie do loda to poczytałam na necie jak to można zrobić dobrze, ale chodzi też o to, że nie jestem wstydliwa w seksie i jestem w pełni świadoma swojej kobiecości, więc nie wstydziłam się niczego, więc dziewicą to byłam tylko przez błonkę, bo zachowywałam się jak bardzo doświadczona :P

Gościu, nie dało się. Był ciepłą kluchą, był za bardzo delikatny, nie umiał być ostry, zero spontaniczności :P

Gość gość
widze ze masz awers do takich facetow to nie jest normalne w naszym kraju i zarazem przerazajace bo 90% kobiet mysli tak samo jak ty ! A zauwaz roznice my faceci wcale nie dyskryminujemy dziewic wrecz przeciwnie cieszymy sie ze jescze istnieja :D Za to nie przepadamy i nie szanujemy takich jak ty co sie puszczaja na lewo i prawo:P

Gość gość
mężczyźni cieszą się jak dziewica a gardzą puszczalskimi kobiety gardzą prawiczkami a cieszą się jak puszczalski

Gość gość
A pozniej placza ze gdzie ci faceci:P dla kobiety normalny facet to pewny siebie arogant ktory r***a co popadnie , ciota i oferma to ten ktory jest czysty i seksu nie uprawial ! A powinno byc na odwrot?

Gość gość
wy w to na prawdę wierzycie? Jeśli tak to jak najbardziej zasługujecie na miano ciot.

Gość gość
argument - wierzycie w komunały 💤