Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malinowa jagoda

JAK ROZSZYFROWAĆ FACETA !!

Polecane posty

Gość starszy i doświadczony...
Impotentem znie jest jeslim jak piszesz przy oralu mu stoi i konczy. Wiesz, troche faceta rozumie bo ja zdecydowanie wole oral (dobry oral) od stosunku. Majac kobiete ktora jest dobra w oralu seks klasyczny moglby dla mnie nie istniec. Natomiast nie rozumie faceta ktory nastawia sie wylacznie na branie. Uwielbiam robic dobrze kobiecie - i nie musze byc pijany by to robic;)

Gość starszy i doświadczony...
Do: KasztanBłęknitny przeciez niemal kazdy mlody facet tak ma. Heh, moj pierwszy raz byl taki ze "odlecialem" gdy dziewczyna wziela do reki by pomoc wlozyc:) Jesli wiesz ze facet tak ma nic prostszego jak zrobic mu wstepnego lodzika, dac chwile na odpoczynek i mozna przejsc do akcji zasadniczej. Za drugim razem tak szybko nie padnie:)

Gość malinowa jagoda
do dośwdczony jestem dziewica i teraz czuje ze jestem zdecydowana na odbycie stosunku, może to glupie ale mam 28 lat i to moj pierwszy partner seksualny wspominalam mu ze chcialabym zobaczyc ja to jest przy minecie ale przeciez nie bede mu suszyc co chwila glowy, choc niedwano przyznal sie ze na trzezwo nie robi a kiedys przy oralu trysnal b. szybko i mowi do mnie slaby jestem tak szybko tryskam kurde dlaczego nie mozemy o tym porozmawiac eh czy to taka ujma dla faceta przeciez nie od razu kraków zbudowali zrszta doswiadczenia sie nabiera z czasem.....

Gość malinowa jagoda
do dośwdczony jestem dziewica i teraz czuje ze jestem zdecydowana na odbycie stosunku, może to glupie ale mam 28 lat i to moj pierwszy partner seksualny wspominalam mu ze chcialabym zobaczyc ja to jest przy minecie ale przeciez nie bede mu suszyc co chwila glowy, choc niedwano przyznal sie ze na trzezwo nie robi a kiedys przy oralu trysnal b. szybko i mowi do mnie slaby jestem tak szybko tryskam kurde dlaczego nie mozemy o tym porozmawiac eh czy to taka ujma dla faceta przeciez nie od razu kraków zbudowali zrszta doswiadczenia sie nabiera z czasem.....

Gość malinowa jagoda
dzieki za sugestei chetnie porozmawiam z nim ale on jest zbyt zamkniety