Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

mój synek ma straszny katar, nie pytam jak go leczyć, ale czym mogę mu smarować nosek i policzki, bo ciągle się wyciera i ma czerwone plamy i taką dziwną skórę, jakieś podrażnienia... powinnam to raczej natłuścić albo nawilżyć, czy może lepiej krem pielęgnacyjny (z tlenkiem cynku)? nie chciałabym mu jeszcze bardziej pogorszyć stanu skóry

moja córka miała ostatnio to samo ,miala wysuszoną skore ,zaczerwienioną ,szczegolnie na polikach ... smarowałam jej oliwką bambino i było jeszcze gorzej ... pozniej Sudocremem i jej prawie od razu zeszło...

więc lepszy będzie pewnie ten kindii z tlenkiem cynku, to świetnie, bo akurat mam w domu... jest chyba łagodniejszy niż sudokrem, ale mam nadzieję, ze pomoże, bo nie wygląda to ciekawie

Ja ostatnio jak mały miał ten sam problem to właśnie posmarowałam tym pielęgnacyjnym kremem Kindii i u nas pomógł. ja go też używam jak wychodzimy na spacer.

dziękuję bardzo za odpowiedzi, posmarowałam mu na noc tym kremem i do rana wszystko ładnie zeszło, ale oczywiście teraz dalej wyciera, więc dalej będziemy smarować, dokupiłam jeszcze dzisiaj maść majerankową, więc mam nadzieję, że szybko pozbędziemy się tego paskudztwaa co do tego kremu to chyba nie ma żadnych przeciwwskazań co do długości stosowania? bo wiem, ze np. sudokremem nie można za długo smarować, bo skóra się przyzwyczaja