Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zupka z mrożonki

Czy można maluchowi 6 cio miesiecznemu zrobic zupkę z mrożonych warzyw?

Polecane posty

Gość myszsyzjka
nie przesadzacie troche mieso wiejskie lub eko warzywa eko lub wiejskie tego nie tamtego nie a potem moje dziecko wiecznie chore albioe nie chce jesc tego bo tylko na słoiczkach masakra :O kiedys nie było słoiczxzków i zyli teraz cudujecie odzieclnie gotujecie miesko ,oddzielnie warzywa i jeszce wieksze cuda

Gość genetyczna modyfikacja
kiedyś nie było genetycznie modyfikowanej zywnosci :P teraz jest nawet danon dodaje genetycznie modyfikowane produkty do swoich serków i jogurcików :O Nie radze tego podawać dzieciom :O

Gość aaaallllaaaa
no właśnie nie było, dlatego jesteśmy/byliśmy zdrowi. Bo kto słyszał o alergiach itp.? a teraz tego pełno! Im mniej chemii tym lepiej. Jeszcze dziecko zdąży jej nałapać.

Gość zupka z mrożonki
i tu sie nie zgodzę ;) ja mam prawie 30 tke na karku, wychowywałam się na wsi gdzie dziadkowie chodowali świnke,króliki, kury, warzywa, owoce wszystko z domowych zbiorów a jestem alergikiem zarówno wziewnym jak i na produkty spożywcze, pierwszy atak alergii miałam w wieku 3 miesiecy, potem co wiosnę przeżywałam to samo, kończyła sie zima a mama gnała ze mnią dopediatry po antyhistaminy, a byłam dzieckiemkarmionym wyłącznie zdrową żywnoscią. Wracając do tematu zadałam pytanie na portalu dziecko24.pl i uzyskałam odpowiedź: "Może Pani podawać mrożonki, ale ze względu na wiek dziecka proszę podawać ze słoiczków. Lekarz Dziecko24.pl" Więc na chwile obecną pozostane przy słoiczkach

Gość zupka z mrożonki
hodowali*

Gość aaaallllaaaa
zdarzało się sporadycznie. Teraz na 7 dzieci, jakie mają moi znajomi - 5 ma alergie pokarmową.

Gość a to dobre......
"Wracając do tematu zadałam pytanie na portalu dziecko24.pl i uzyskałam odpowiedź: "Może Pani podawać mrożonki, ale ze względu na wiek dziecka proszę podawać ze słoiczków. Lekarz Dziecko24.pl" to wedlug lekarza mozna czy nie - bo jak widac lekarz sam nie wie chyba ze lekarz mial na mysl mrozonki ze sloiczkow . myslalam ze lekarze to ludzie wyksztalceni .......... brak słow .........