Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość do pijących co jakiś czas

Alkohole. Czy działają na was różnie ?

Polecane posty

Gość do pijących co jakiś czas

Zauważyłam że różne alkohole działają na mnie w różny sposób. Jedne działają tak że ogłupiają mnie ale nie mam po nich kompletnie humoru, inne z kolei sprawiają że dobrze orientuję się co się w okół mnie dzieje a jednocześnie mam fajny humor po nich i uśmiech sam wypływa mi na twarz. Też macie coś takiego ? Jeśli tak to napiszcie po nazwie który alkohol jak na was działa. Dla mnie najgorsze są wódki czyste, Bols, Absolwent, Absolut Vodka, Wódka Pałacowa, Martini. Dla mnie to najgorsze co może być. Mogłabym wypić całą butelkę i nic bym nie poczuła, a na drugi dzień czułabym się owszem inaczej tzn. fatalnie. Natomiast dużo lepiej działa mi na humor piwo z wiśniówką, Żubrówka z sokiem, Gin z tonikiem. Ale wiem że na pewno znalazłoby się tego więcej ale na razie to najpopularniejsze co przychodzi mi do głowy. A jak jest u was ? Oczywiście pytanie nie do absytynentów.

Gość Autorko.
Wódki nie pije wogóle więc nie wiem. Za winem nie przepadam więc po symbolicznej lampce trudno wyczuć działanie. Lubię piwo i teqile ale też raczej w ilościach tylko do humoru :)