Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aga029

Chcę mieć chłopczyka!!Planowanie płci dziecka!!

Polecane posty

Gość Aga029

Czesc,macie moze jakies doswiadczenia w dzidzinie planowania płci dziecka.Mam juz kochaną córeczkę,teraz chciałabym mieć kochanego synusia.Jak to zrobic?

Gość ajajaa
nie mam dzieci na razie ale tez chcialabym chłopaka. wiadomo żeby tylko zdrow e było

Gość srata tata_
Sposobów jest 9999 tylko nikt nie potrafi potwierdzic skutecznosci, a jak juz sie udalo to mysli ze wlasnie tym sposobem, a mozliwosci wiele nie ma , raptem 2 :D Sa tez systemy w totolotka, tam jest mozliwosci miliony i ludzie tez mysla ze to dziala ;)

Gość ajajaa
aga ile ma twoja corka?

Gość Aga029
Córcia ma 2 latka.Tez miała byc chlopczykiem:)Ale jest sliczna dziewczynka.Teraz chce sie dobrze przygotowac do braciszka:)

Gość ajajaa
a to malutka:) planuje za jakis czas dziecko ale jakoś mam obawy

Gość Aga029
Ja tez mam troche stracha ale im dluzej czekam tym trudniej jest sie zdecydowac.A nie chce zeby córcia była jedynaczka,dobrze jest miec rodzenstwo. Przegladalam kalendarz chinski,mam male szanse na chlopca w tym roku,chyba tylko z 3 miesiace,wiec postanowilam ze przechytsze ten wynalazek.Mowią ze dziala wiec az sie boje:)

Gość ajajaa
ile miałas lat jak urodzilas corke jak to nie tajemnica

Gość a ja powiem
nie ma sposobu na poczęcie planowanego chłopca, czy dziewczynki. gdyby był to Chińczycy na pewno by go wykorzystali. haha

kochane dziewczynki, mam 2 chlopcow i zaplanowalam swojej siostrze 2 chlopcow a robi sie to tak-trzeba nierzyc temp w pochwie przed wstaniem z lozka przez 4 miesiace bedziecie wiedzialy kiedy jest jajeczkowanie .Jezeli bedziecie mialy sex przed jajeczkowaniem plemniki dziewczece sa bardziej wytrzymale i moga czekac nawet2-3 dni a wiec bedzie dziewczynka ale jezeli poczekacie i w trakcie jajeczkowania albo 1 dzien po to plemniki chlopiece sa szybsz i bedziecie mialy synow sprobujcie powodzenia

Gość Aga029
Dzieki Iwona,moze to dziala,gorzej z tym mierzeniem temp w pochwie,bleah ale moze czas sie poswiecic.Cos w tym jest.Myslalam moze o testach owulacyjnych ale one ponoc roznie pokazuja owulacje,za wczesnie..za pozno... Mialam 28 lat jak urodzilam coreczke:) Wszelkie wskazowki mile widziane:) buziaki