Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość duluxuxuxuxuxuxuxuuxuxuxuxuxux

JUtro idę do fryzjera. Doradźcie mi jak się ściąć...

Polecane posty

Zawsze cieniowałam włosy, a od czasu kiedy fryzjerka obcięła mnie tak, że włosy mi się w ogóle nie układały zaczęłam prostować. Wiąże się to oczywiście ze zniszczeniem włosów. Jutro idę do fryzjera i nie wiem czy ściąć włosy prosto, bez cieniowania, czy jednak chociaż lekko pocieniować (jak już napisałam mam zniszczone włosy więć pewnie przy cieniowaniu będę musiała dalej prostować).

Gość kasiek94
Najlepiej to sciac wlosy prosto i rowne bez cieniowania bo sama tak mam jesli masz zniszaczone wlosy to kup sobie maseczke Henna Wax kupic se w aptece za 20 zł jest naprawde super i zrob maseczke raz w tyg.a efekt powalajacy:) Kobieto prosze cie nieprostuj wlosy !!!!!!!!

No właśnie też tak myślę, bo skoro i tak bym prostowała jeśli bym pocieniowała to nie ma to sensu...

Gość ygwatemala
dzisiaj się dowiedziałam, że nie powinno się cieniować włosów, bo to bardzo je osłabia i niszczy, więc lepiej nie cieniować, żeby później nie płakać;)

Gość .ma.dz.ka.
jak masz choojowe niewycieniowane włosy to wygląda się jak topielica i pół dupy zza krzaka w jednym:O Zrób sobie taką fryzure w której ci do twarzy. Nie patrz na to czy cieniować czy nie bo niewycieniowane włosy wyglądają okropnie.

Gość duluxuxuxuxuxuxuuxuxuxuxuxuxux
Nieprawda bo widziałam dziewczyny, które mają włosy niepocieniowane i wyglądają fajnie...