Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hugafafax

Komu się podobają moje piersi ? zdjecie

Polecane posty

Gość juz sama nie wiem255658
ciut małe ale kiedys tez takie miałam i urosły ,jest spoko nie ma sie czego wstydzić .

Gość hugafafax
małe ? ja jestem facetem... :(

wyjdz naulice jakludzie uciekja tzn ze sieni epodobaja jak ktos dotknie tzn ze ma cie za szmate i slusznie bo sie nie pokazuje publicznie cyckow nie wiesz o tym?wstyd

heh tak myślałam ,bardziej przypominają cycki faceta niż laski ...

Gość hugafafax
kurde ludzie ale ja jestem mężczyzną... mężczyzna chyba moze pokazac klate.. :(

Gość hugafafax
mam 18 lat

Gość aWEVFEBDB
ostro chyba gruby jestes skoro masz takie cycki? :D

Gość hugafafax
ej to jest forum czy jakas rozpusta ? moze mi ktos powaznie odpowiedziec na zadane przeze mnie pytanie ?

Gość hugafafax
mocno gruby ? waze 85 kg przy wzroscie 183 cm...

Gość aWEVFEBDB
mi sie nie podobaja

Gość aWEVFEBDB
no to moze poprostu nie cwiczysz i sa obsadlone no wygladaja okropnie moim zdaniem, ale zalezy co kto lubi, w sumie zrobiles fote samych cycow :D i moze dla tego tak to wyglada ochydnie... jak mozesz to daj calej klatki piersiowej :) moze wtedy bedzie wygladalo to inaczej :)

też kiedyś podobne miałam pobiegłam do mamy powiedzieć, że mam chyba raka i bolące guzy, bo jako światłe dziecko nie wiedziałam, że cycki kiedyś zaczynają rosnąć złote czasy

Gość daruch
No na serio to masz troche za duze te cycki... aale alee poczekaj. Jak zyskasz wlosy na klacie to juz nie bedzie az takie dokuczliwe jak teraz. Wiec ok. Moze pocwicz ze sztanga zeby wyrobic miesnie brzucha? Mysle ze jak chcesz wygladac jak stu procentowy facet to pewnie dasz rade.

Gość hugafafax
ok wstawiam zdjecie klaty i brzucha w pozycji siedzacej czyli mi sie fałdy wywaliły. Pod cyckiem mam moze z 0,5 cm tłuszczu... jak podniose rękę to widac mi zebra. Moj tluszcz nie jest taki wodnisty tylko to są takie duże grudki. zdjecie: http://img209.imageshack.us/img209/3993/dsc02464bbbbb.jpg co do owlosienia - rzeczywiscie na rekach nie mam prawie wcale..

cycuszki jak cycuszki, w ładnym koronkowym staniku może robiłyby wrażenie brzuch fajny :) ale ręce, dłonie mam przerażająco niekoślawe i niewłochate a co mamy Ci napisać?

Gość hugafafax
co miałas na mysli pisząc "niekoslawe" ?

Gość ABeeS
osz kurwa juz sie wystraszylem ze jestes dziewczyna gdyz odrzucil mnie widok tych cycow, ale jak na faceta to chyba ok z reszta chuj z tym czym ty sie przejmujesz nie masz wazniejszych rzeczy do roboty?

Gość hugafafax
no ok ale chcialbym poczytac jakies opinie jak wygladaja... isc do lekarza rodzinnego zeby dal mi skierowanie na zabieg usuniecia tych cyckow ?

Gość ABeeS
łoo koles co ty gadasz ja mialem w gimnazjum kumpla co mowili na niego dydol i on mial wieksze jeszcze niz niektore laski. uspokoj sie i do nauki

Gość Do lekarza
idź z tym bo to nie jest normalne. Masz za dużo hormonu kobiecego. Powinienes regularnie brać hormon meski-testosteron. Potem siłownia i bedzie grało

Gość hugafafax
nauka nauką, ale mi te cycki - suty wystają nawet spod swetra ! musze wiedziec jak widzą te cycki osoby trzecie bo kurde nigdy nie bede mial dziewczyny z tymi dzyndzlami ...

Gość ABeeS
no w sumie moze i tak. nie pal zielska bo zmniejsza testosteron. rob pompki i wal kite. to wszystko na dzisiaj. POZDRO !!

Gość nieeeee wiemmmm
ale wiperz z ciebie!!!!! bylo napisac ze na drugij focie pokazujesz salcesony to bym obiadu nie wyrzugala :o :o wez sie za cwiczenia a nie pokazujesz swoje wielkie spasione cialo wieprzu kwi kwi

a ty nie masz czasem tej choroby hormonalnej..raz tu taki jeden pisal,zesa kolesie z za duza iloscia damskich hormonow i wlasnie maja cyce...idz do lekarza.nie jestes gruby i to nie wyglada normalnie