Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gimnazjalistka julia

Czy gimnazjum naprawde jest głupim czasem?

Polecane posty

Gość gimnazjalistka julia

Gdy chodze po galeriach widze dziewczyny, po których łatwo poznac, że sa w gminazjum. bluza rurki, t-shirt i trampki. Czrane krechy pod oczami. Kurcze czy każdy taki jest? na pewno nie ja mam obecnie 15 lat i nie jestem jakąś gimazjaliska która ma nawalone w głowie. intersuje sie moda, lubie nosić rurki ale do tego długi sweter czy cuś. Nie maluje się, a moje koleżanki "ważaja, że to dziecinne". czuję sie głupio. czy to takie dziwne nie nakładac sobie flujdu i nie robic czranych kresek pod oczami? zal mi dziewczyn z mojej klasy. Uganaiają sie za chłopakami (co im sie tak spieszy! ma kolezanke, która co miesiac z innym)ubieraja się zazwyczaja w kolory takie jak szary, biały, czrany i srebrny. tylko rozpuszczone włosy. Dzsiaj przysżłma w koczku i usłyszałam komenatrz typu: " O jak słodko tak jak dziecuszko" ;/ A wy co sadzicie jak powinna wygladac gimnazjalistka. może to ja odstaję?

Gość boze...
dziecko ale masz problem:O zobaczysz za pare lat dopiero co to sa prawdziwe problemy:O:O

załóż worek na siebie ,bedziesz wyglądać zajebiście ,każdemu sie spodoba .... qrwa ale masz problemy ...

Gość rzóczek
Tak sie zlozylo ze tez jestem Julia i tez mam 15 lat :D Ale do rzeczy. Masz racje - tak jest w gimnazjach i tego raczej nie zmienisz tym postem na kafe. Chyba ze chcialas pokazac, jaka jestes fajna, bo jestes 'madra' i nie jestes jak wiekszosc, to musze cie rozczarowac. Sama do niedawna tak myslalam o sobie, ale zmienilam zdanie. Twoj odmienny ubior wcale nie znaczy o tym, ze jestes madrzejsza. Po prostu zrozum ze wiekszosc gimnazjalistow w tym wieku tak ma, a gdybys byla fajna osoba, nikt by sie ciebie nie czepial, az w koncu przyzwyczailiby sie do twojej 'odmiennosci' i moglaby podzialac na twoja korzysc :o

Gość artur_misio
Nie przejmuj się. :) Też przeżyłem dość niedawno jakoś Gimnazjum. Owszem, było ciężko, ale trzeba z tym żyć... nie przejmuj się 'koleżankami' - z ich wszystkich ty jesteś bardziej normalna niż one i zdecydowanie na tym zyskasz w przyszłości. Pzdr.

Gość a ja za to mialam
suuper klase w gimnazjum dziewczyny w miare normalne D: milo wspominam i tak byl to okres dosc szalony hehe dobrze wykorzystalam:P

Gość hgfd
Tak jest głupim czasem ja mam 16 lat chodzę do 3 gimnazjum.To co się dzieję w gim to patologia.Dziś przyszłam do szkoły to każdy chwalił się ile litrów wódki ile piw,win,szampana wypili.Czułam się jak ta przysłowiowa czarna owca bo jako jedyna nie piłam i siedziałam w domu.Ale jestem z tego dumna.Każdy ''chwalił'' się jakiego to mieli kaca na drugi dzień.

Gość czarny niką
ja jestem głupia i się tego nie wstydzę :classic_cool:

hgfd jestem w 1lo, u mnie bylo dziś to samo. Koleżanka (16 lat) wielka podnieta, że o 21 była zgonem, rewelacja naprawdę.

Gość Chyba zakupoholiczka
Niestety jest :P Pamiętam siebie :D A co tobie najbardziej przeszkadza w koleżankach?

Gość czarny niką
ja się chwaliłam, że poszłam spać o 23 i nikt się ze mnie nie śmiał, kilka osób za rok pójdzie w moje ślady...:classic_cool: