Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ona1900

pomożcie!!tabletki!!

Polecane posty

Jestem ostatnio taka zakrecona;( z reguly biore tab.zawsze o 24 wieczorem, w sb zapomnialam i zazylam rano,aleto nie o to chodzi,dzisiaj poszlam spac popoludniu wstalam o 15 i bylam pewna ze jest wtr,patrze na blister ze nie zazylam pon. i natychmiast ją wziełam... nie wiem teraz jak zazywac reszte tabletek... na ulotce nic na ten temat nie pisze. tylko ze jezeli opusci sie w 4 tygodniu tab. to nalezy uniknąć 7 dniowej przerwy i rozpocząć odrazu nową paczke.. doradzcie;(

Gość wielkie bzdury
to czemu nie bierzesz tabletek rano ? wtedy byś nie zapominała za dużo kombinujesz

Gość wielkie bzdury
piszesz mało czytelnie w sobotę wziełaś o kilka godzin za późno a dziś wziełaś wtorkową zamiast poniedziałkowej ? bo nie kumam...

Gość Velvet2345
moim zdaniem nic sie nie stalo wzielas po prostu za wczesnie hmm w sumie jak nastepna przyjmiesz jutro o 24 to minie juz 12h jezeli jest to poczatek opakowania to jutro wes tez kolo 15 i tak dokoncz juz opakowanie takie jest moje zdanie ale moge sie mylic ;p

no normalnie bierzesz ta zalegla jak zauwazysz i potem dalej jedziesz normalnie..i przez tydzien jedziecie na gumach,bo slabiej zabezpiecza

Gość Velvet2345
ale ona nie zapomniala tylko wziela ta dzisiejsza o 9 h za wczesnie :) bo jej sie dni pokrecily ;p

tylko to jest koniec opakowania:( zostaly mi jeszcze 3 tabletki..;;/ sama nie wiem..

Gość Velvet2345
jak juz zostaly Ci tylko 3 tabletki to dokoncz opakowanie przyjmujac o 15 juz nic nie powinno sie stac bo to koniec opakowania tak wiec luz:) wlasnie w ostatnim tygodniu najmniej ryzykowane jest nawet pominiecie tabletki :)

dziekuje Ci Velvet;* tak zrobie a później po 7 dniowej przerwie zaczne normalnie brac i bardziej kontrolowac te godziny;p