Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wgigusu9fgasogs

Pytanie do kobiet. Sprawy intymne

Polecane posty

Gość wgigusu9fgasogs
Aha, no to odwiedzę innego. Dzięki za radę ;)

Gość i w sumie mu sie nie dziwie
Jak nie matka to przynajmniej pielegniarka, pozniej bedzie sie szlajal po sadach bo jakas gowniara pozwie go o rzekome molestowanie :D

Gość wgigusu9fgasogs
ehe, powiedziałam matce a ona co: ze po dwóch dniach się nie lata do lekarza, że też tak miała nieraz i powiedziała, żebym przestała nosić stringi i kupi mi żel go higieny intymnej.No i, że to może być spowodowane tym, że zbliża mi się okres. No super:O Tylko mnie to tak denerwuje, czuję się niekomfortowo.

Gość rozgarnieta masz matke
1.Mydlem w cale nie powinno sie podmywac tylko zawsze zelem a jesli juz to tylko mydlem dla dzieci ewentualnie szarym mydlem. 2.Ze stringami akurat miala racje. 3.To ze sama nie chodzi do ginekologa nie znaczy ze ty nie musisz, przed okresem cipa nie swedzi, przy grzybicy owszem.

Gość razdwatrzycztery
to idz sama i juz nic jej nie mow, to ci na pewno samo nie przejdzie, a w czasie kuracji podmywaj sie TANTUM ROSA to sa takie saszetki,ktoer sie rozpuszcza w wodzie i podmywa, one sa dobre na rozne zapalenia i zakazenia pochwy albo sromu i sa bez recepty

Gość wgigusu9fgasogs
No ja jej to trzy razy mówiłam. :O A potem za jej widzi mi się ja będę cierpieć.:O

Gość razdwatrzycztery
wez ja olej, jakby kobieta faktycznie miala w zyciu grzybice to od razu by z toba poszla do gina a nie gadala takie bzdury

Nie musi byc matka, ktokolwiek pelnoletni wystarczy. Inna sprawa, zmien ginekologa, sa tacy co przyjmuja bez matki bo maja wlasna "obstawę".

Gość wgigusu9fgasogs
Hm, to z siostrą zagadam. Ma 23 lata. Ona na pewno ze mną pójdzie. Tylko jak się potem matka dowie to będzie ostro:D

Gość hjvn
nie umrzesz, idz do ginekologa , zbada i rpzpeisze co trzeba, przejdzie Ci :) grzybica, moze byc od wsyztskiego,nawet od takich rzeczy ktorych bys sie wcale nie spodziewala :) musisz tylko poprosic lekarek o to by chlopakowi przpeisala jas tabletke doustna :) poniewaz, przyjdzie czas keidy zacnziecie wspolzyc, albo on znow Cie tam potraktuje jezykiem ... np;/ no i znow Ci to wroci

Jak kupka siana. Jak nie wie skad sie bierze grzybica a do ginekologa chodzi dopiero jak ma krwiste uplawy, pozostaje zyczyc milego raka szyjki macicy i bezbolesnej smierci.

Gość razdwatrzycztery
co z tego ze sie dowie, powiedz jej wtedy ze jak przyszlas z tym do niej to nie wykazala zainteresowania.... a jak skoczysz kuracje na grzybice to kup sobie Lacibios Femina, to ci odbuduje flore bakteryjna pochwy, to jest douustne