Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pearlblue

zsunieta prezerwatywa/ ktos wie?

Polecane posty

ostatnio kochałam sie z moim chlopakiem, nie zauwazylismy ze gumka sie zsunela ale dostrzeglismy to jeszcze przed wytryskiem. musial wyjac ze srodka we mnie prezerwatywe palcami. zalozyl druga i dalej sie kochalismy... boje sie ze przez ten czas gdy kochalismy sie "bez" moglo dojsc do zaplodnienia...;/ bylam 2 dni po okresie czyli nieplodny czas ale strasznie sie obawiam...tym bardziej ze zadne z nas nie chce miec dziecka....

Gość razdwatrzycztery
tez tak mysle, wyluzuj:)

moj chlopak tez uwaza ze ciaza nie wchodzi w gre ale ja sie obawiam... tym bardziej ze staram sie o tabletki anty u ginekologa i ide w przyszlym tyg... juz zrobiam badania krwi i cytologie

na 100% nie jestes w ciazy. drugi dzien po okresie to dzien wzglednej nieplodnosci a tym bardziej ze nie doszedł. nie masz sie co zastanawiac i martwic :)

Gość napewno nie jestes

strasznie sie boje... a do ginekologa ide za tydzien w czwartek. ma mi wtedy przepisac tabl. anty... nigdy ich nie bralam. zrobilam badania krwi wyszly w normie a cytologia jeszcze nie wiem... oby tylko nie bylo ciazy...

udzielila m telefonicznie pani doktor ze zajscie w ciaze jest malo prawdopodobne ale jest i ze bym zrobila test ciazowy...