pearlblue 0 Napisano Styczeń 4, 2010 ostatnio kochałam sie z moim chlopakiem, nie zauwazylismy ze gumka sie zsunela ale dostrzeglismy to jeszcze przed wytryskiem. musial wyjac ze srodka we mnie prezerwatywe palcami. zalozyl druga i dalej sie kochalismy... boje sie ze przez ten czas gdy kochalismy sie "bez" moglo dojsc do zaplodnienia...;/ bylam 2 dni po okresie czyli nieplodny czas ale strasznie sie obawiam...tym bardziej ze zadne z nas nie chce miec dziecka.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość razdwatrzycztery Napisano Styczeń 4, 2010 tez tak mysle, wyluzuj:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pearlblue 0 Napisano Styczeń 4, 2010 moj chlopak tez uwaza ze ciaza nie wchodzi w gre ale ja sie obawiam... tym bardziej ze staram sie o tabletki anty u ginekologa i ide w przyszlym tyg... juz zrobiam badania krwi i cytologie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czarna140886 0 Napisano Styczeń 4, 2010 na 100% nie jestes w ciazy. drugi dzien po okresie to dzien wzglednej nieplodnosci a tym bardziej ze nie doszedł. nie masz sie co zastanawiac i martwic :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pearlblue 0 Napisano Styczeń 4, 2010 oby nic nie bylo... nie moge sobie pozwolic na dziecko;/ nie teraz... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość napewno nie jestes Napisano Styczeń 4, 2010 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pearlblue 0 Napisano Styczeń 5, 2010 strasznie sie boje... a do ginekologa ide za tydzien w czwartek. ma mi wtedy przepisac tabl. anty... nigdy ich nie bralam. zrobilam badania krwi wyszly w normie a cytologia jeszcze nie wiem... oby tylko nie bylo ciazy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pearlblue 0 Napisano Styczeń 7, 2010 udzielila m telefonicznie pani doktor ze zajscie w ciaze jest malo prawdopodobne ale jest i ze bym zrobila test ciazowy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pearlblue 0 Napisano Styczeń 7, 2010 niech ktos jeszcze cos napisze blagam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach