Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

LuziaOMG

Okres sie spóźnia

Polecane posty

Witam.. Mam problem tego typu ze okres mi sie spoźnia 2 dni i nie czuć ze sie zbliża:(! Kochałas sie ze swoim chłopakiem zaraz po ostatnim krwawieniu. Miał założoną prezerwatywe i wyjoł przed wytryskiem. Gdy skończyły mi sie dni płodne kochalismy sie od tyłu, skończył we mnie:(. Mój cykl trwa 31 dni. Jakie są szanse ze jestem w ciązy?? Boje sie okropnie bo mam 17 lat! Już nigdy tego wiecej nie zrobie przed 20-tką! Obiecuje:(! Prosze pomożcie:(.. Ostatnio umarł mi dziadek i moze to przez smutek? Jakie mogą byc objawy ciąży? a i ile kosztuje i gdzie można kupic dobry test ciązowy?

Gość razdwatrzycztery
jezeli w tym czasie przezywalas stres to bardzo prawdopodobne ze dni plodne ci sie "przesunely" a poza tym stres powoduje tez opoznienie okresu,nie martw sie na zapas:) dobrze bedzie

test ciążowy w aptece ... ok 13-15 zł ...zalezy jaki ... a czy w ciąży jesteś to nie wiem ... materacem nie byłam :) i lekarzem tez nie jestem ...;) być może to przez stres ci się spóźnia bo założe się że nie myślisz o niczym innym tylko o tym czy jesteś w ciąży czy nie ... no i jeszcze smierć kogoś z rodziny ... nie załamuj sie i staraj sie nie stresować ... a dla pewności kup test ;)

Gość razdwatrzycztery
nie ma znaczenia jaki test kupisz,te ktore sa teraz ju 6-dniowa ciaze wykrywaja bo sa bardzo czule, ja placialam 14 zl