Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kisk22

LUTY/MARZEC - zaczynamy starania !

Polecane posty

Gość kisk22

Witam.Za 6 dni kończę opakowanie tabletek antykoncepcyjnych , potem ze względu na to , że mam jeszcze 1 opak. to je skończę.W środku lutego zaczynam staranka , słyszałam , że po odstawieniu pigułek jest większa szansa na ciążę bo występuje więcej owulacji :D Czy ktoś się w tych miesiącach zaczyna starać ?:) Zapraszam:)

Gość mam propozycje_
Zamiast zdzierac klawiature starajcie sie w kilka par w jednej sypialni, wtedy bedzie jakis doping , bo tak to tylko bicie piany i chwalenie sie kto kiedy ma owulacje, tak jakby to komus w czymkolwiek pomoglo.

Gość mam propozycje_
Zamiast zdzierac klawiature starajcie sie w kilka par w jednej sypialni, wtedy bedzie jakis doping , bo tak to tylko bicie piany i chwalenie sie kto kiedy ma owulacje, tak jakby to komus w czymkolwiek pomoglo.

Gość joojjj
radze odczekać po tabsach ze 3 miesiące - niby płodność wzrasta ale masz wypłukane witaminy i kwas foliowy z organizmu i wogóle zaburzone hormony więc lekarze niby niemają żadnych dowodów ale w większośći proponują odczekać 3 miesiące żeby się wszystko ustabilizowało - zwłaszcza jak długo brałaś tabsy