Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Abdallah Azzam

JA CHCĘ WYJECHAĆ Z EUROPY!!!!!

Polecane posty

Gość Abdallah Azzam

Ok... ja nie żartuje serio tak myślę i już nie moge się doczekać. Chce wyjechać jak najdalej od kultury zachodniej! Już nie mogę patrzeć na upadek obyczajowy, moralny i konsumpcjonizm jakim rządzi się ten świat. Chcę zasad i dyscypliny! Wcale się nie dziwię że Abdallah Azzam założył swoją organizację, popieram każde jego słowo. Dlatego też chcę wyjechać do jakiegoś ortodoksyjnego kraju muzułmańskiego. I odpuście sobie te amerykańskie tyrady o uciśnionych kobietach i braku fałszywej wolności. I jak się za to zabrać?

Gość znajdz se na facebooku araba
będziesz miała problem z głowy, na bank uławtwi ci wyjazd

Gość Abdallah Azzam
Nie chce araba z facebooka! :O Głównie dlatego że jeśli kretyn w ogóle ma konto na facebooku to jest skreślony. Dodam że próbowałam mieszkać w Turcji przez pewien czas, ale oni tez już się tak cholernie zeszmacili :O Dno :/ Co można zrobić z taki pięknym poważnym krajem jeśli się go chce "uzachodniać".

Gość maciejewicz maciej maciowski
możesz się ze mną hajtnąc już a ci dam dyscypline :classic_cool:

Gość Abdallah Azzam
kurde pytam się poważnie! Zastanawiam się nad tą ofertą pracy: http://www.pracuj.pl/praca/Programme%20for%20Graduates%20and%20Young%20Professionals;jt/Iran;ct,82/oferta,1568906

Gość Abdallah Azzam
czy ktoś ma coś do powiedzenia na ten temat?

Gość taaaa. weź na poczatek pochodz
po domu w tych arabskich ciuchac. jeden dzien. i ci się odechce.

Gość Abdallah Azzam
To akurat jest tylko i wyłącznie na plus. W Istambule, jako jedna z nielicznych w nich chodziłam.

Gość Abdallah Azzam
eh itak podnoszę, choć gotowość do dyskusji nikła

Gość Abdallah Azzam

Gość hhhhhhhhhhhhhhhh
uważaj bo sobie jakąś krzyde zrobisz!!!!!!!!!!!!!!

Gość oooon
ty jestes szurnieta, ludzie to maja straszne problemy, dyscypliny ci sie zachciewa!chlopa sobie znajdz i nie chrzan glupot.

Gość Abdallah Azzam
ale czemu krzywdę?

Gość Abdallah Azzam
mam chłopa, a sory, ale na kafe ludzie mają problemy typu: różowa czy zielona sukienka i "mój chłopak nie odpisał na smsa już 20 minut", przy tym mój problem to koniec świata.

Gość oooon
bo jak cie skuja w kaftan bezpieczenstwa to z radosci mozesz sie pogryzc

Gość Abdallah Azzam
typowa gadka :O

Gość oooon
a co on na to ze chcesz sie przeprowadzac i mieszkac z jakimis szajbusami? moze wietnam? tam chyba jakis konflikt jest to bedziesz miala dyscypline:)

Gość Abdallah Azzam
On nie wie jeszcze i to faktycznie jest ciężka sytuacja, ale najchętniej zabrałabym go z sobą. W Iranie będzie mi łatwiej znaleźć prace bo jestem inżynierem automatyki i będe tam przydatna.

Gość Abdallah Azzam
nie myl dyscypliny i sztywnych zasad moralno-obyczajowych z konfliktem

Gość oooon
watpie ze facet pujdzie za toba na takie wypizdzijewo, narpiew z nim o tym pogadaj, wybagaj sytuacje

Gość Abdallah Azzam
No ja też wątpię że pójdzie tak szczerze mówiąc ale ten problem da się jakoś rozwiązać później. A jeszcze dodam że mój chłopak to jest pół-turek i mieszkamy w istambule zazwyczaj, tylko niestety ma tak europejską mentalność ze to aż boli :O

Gość ahahahaha mieszkasz w turcji
???? :D Zawsze mówiłam że jak już europejka chce ciemnego chłopa to ma do dyspozycji włochów i hiszpanów! Wszyscy poniżej grecji to już nie dla europejczyków towarzystwo :D Powiedz coś po turecku :P

Gość Abdallah Azzam
Jasne! Turcja to kwintesencja zepsucia i komercjalizmu. Na każdym kroku centra handlowe i kurtyzany :O A mój chłopak nie jest ani ciemny (blondyn) ani turecki.

Gość Abdallah Azzam
stefan boltzmann toplam güç bir cisim tarafından belirli bir sıcaklıkta yayılan açıklanır :P:P:P Masz prawo stefana boltzmana.

Gość aaannonimowy nickkkk
ja nie wierze w to co piszesz! Dziewczyno ty serio takiego czegoś chcesz? Nie rozumiem, jak ktokolwiek może chcieć opuścić piękną wolną europe gdzie możesz robić co chcesz, nosić co chcesz, jeść co chcesz sory za wyrażenie ale dupczyć się z kim chcesz i pojechać do jakiegoś więzienia. Jeśli serio nad tym myślisz, to weź pomyśl milion razy zanim się na takie coś zdecydujesz.

Gość Abdallah Azzam
Czy ty nie widzisz tego ze taki sposób myślenia wynika tylko i wyłącznie z zachodniej manipulacji? Nie możesz w europie ani ameryce robić co chcesz! Tylko tak ci się zdaje, to jest fałszywa wolność. Nosić co chcesz też nie możesz, bo jesteś skazany na to co masz w sklepach co jest ostatnio modne i jak "wypada się ubrać". A jeśli chodzi o twoją wypowiedz na temat "dupczenia" to w ogóle bez komentarza to pozostawię.

Gość aaannonimowy nickkkk
nie rozumiem, ale to twoje życie, rób co chcesz. byleś się do alkaidy nie przyłączyła bo to aż sie ciebie boję :P

Gość jesooo pies mojej kolezanki
a twój chłopak to muzłumanin? jeśli tak to nie powinno mu to robić różnicy.

Gość Abdallah Azzam
no niestety nie jest muzułmaninem, kiedyś był, ale teraz jest niewierzący albo raczej jak sam mówi agnostykiem :O Wiem wiem, trochę mnie to denerwuje... ale co zrobisz, serce nie wybiera.