Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bella Cullen

Jestem Samotna Matka z synkiem

Polecane posty

Gość Bella Cullen

I jak to z samotnymi mamami, szukam Tatusia:P dziś w taki mróz, wyszliśmy specjalnie, aby poszukać Tatusia:D Mój Mały synek już umie mówić Jego imię;) No i...chodzimy po chodniku i mówimy...Gdzie ten Tatuś:D gdzie ten Tatuś:D!!!! No i zjawił się na zakręcie (ściągnelismy go myślami:P), ale śnieg nas oślepiał..:D. i tak nie wiedzieliśmy, czy to nasz Tatuś, czy nie;):D I Tatuś przyhamował, popatrzył na nas ...i pojechał:P:D No i Moje dziecko już zaczęło kaszlec z zimna, więc mówię: wracamy do domku:D bo Tatuś nas olał:P Nie przyjechał obok nas po raz trzeci;):D do następnego, Tatusiu;)👄 od nas 👄👄;) Twoja Bella :) PS. Pozdrawiam wszystkie samotne Mamy;) wiem, że trudno znalezc fajnego Tatusia;) No, ale fajnym samotnym Mamom szczęście sprzyja nawet w taki mróz:D;)

Gość karamadżka
Wybacz, ale wydajesz mi sie troche zdesperowana i infantylna. Tak czy inaczej- życzę szybkiego znalezienia odpowiedniego Tatusia :)

Gość albo jeszcze gorzej
Biologiczny sie wypial, teraz mamusia szuka durnia ktory bedzie chcial pakiet 2in1. Tylko jak to facet szuka jako samotny ojciec to na dzien dobry jest skreslony, kobiecie zyczy sie szczescia, cos tu nie pasuje ;)

Gość Bella Cullen
Bo nie każdy nadaje się na Tatusia:D;) a pakiet to 3 w 1:P Biedna, samotna, i z synkiem:D