Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aidaaaaa

prostownica

Polecane posty

Gość aidaaaaa

Mam pytanko...czy ktos ma wyprobowana dobra prostownice?? mam grube i krecone wlosy, ale od jakiegos czasu zaczelam je prostowac i lepiej sie czuje w prostych wlosach, ale moja stara prostownica jest taka najzwyklejsza i chcialabym sobie kupic jakas dobra prostownice ale nie wiem ktora wybrac a wybor jest bardzo duzy, moze ktos poleci jakas fajna :)

Gość niedlugo bede kobieta
odradzam prostownice - strasznie niszczy wlosy. Kiedys stosowalam - efekt? Wlosy zniszczone i siano. Teraz regeneruje.

Gość aidaaaaa
wiem ze prostowanie niszczy wlosy dlatego chialabym jakas prostownice lepsza od tej co mam teraz,zebym nie musiala kilka razy nia przejezdzac po tym samym pasmie wlosow tylko raz ;) i zeby wlosy byly takie ladnie i gladziutkie a teraz mam zawsze takie napuszone po wyprostowaniu . a prostowac bede od czasu do czasu :)

Gość ja mam babyliss wet and dry
do prostowania na sucho i na mokro :) Osobiście nie próbowałam na mokrych włosach ale na suchych sprawdza się idealnie. Sama mam grube włosy i mocno kręcone, jak już wyprostuję to są proste jak druty do następnego mycia. Mam ją już 3 lata, włosy prostuję codziennie lub co drugi dzień i nigdy nic się z nią nie stało. Żeby włosy nie niszczyły się przy prostowaniu stosuje się specjalne kosmetyki ochronne. Ja używam spray do prostownicy Kadus i mimo że włosy prostuje często nie mam zniszczonych. Oczywiście oprócz tego używam odżywki wzmacniające i często podcinam końcówki. To jest ta prostownica, jak widać po opiniach nie tylko mi służy

Mam prostownice Babyliss, też myślałam, że jak kupie porządną to nie zniszcze włosów. Teraz myje wlosy szamponem dla dzieci i uzywam jedwabiu i maseczek i po 2 mies takiej kuracji mam ładne blyszczace fale, bo ani to proste ani kręcone. Juz sie przyzwyczaiłam i prostownice uzyłam tylko na sylwestra wczesniej jedwab i ladnie wygkladaja, ale na dluzsza mete nieee

Gość znowu one
ja dostałam od męza pod choinkę remingtona, rewelacja włosy ślicznie błyszczą, bardzo szybko się nagrzewa. Jest ceramiczna pokryta teflonem, można też nią kręcić włoski :)

Ja mam z remingtona i nie narzekam na stan włosów. Ale używam spray'u ochronnego z INDORy + raz w tygodniu maseczka.

Gość odpowiedz jest jedna
Jak najmocniejsza, im szybciej zrobisz sobie siano na glowie tym predzej zmadrzejesz :D

Gość aidaaaaa
bardzo fajna ta z babylisa...kiedys widzialam reklame takiej prostownicy braun z jakimis drganiami ciekawe jak ona sie sprawdza, czy czasem nie wiecie, bo na stronie ja zachwalaja, no ale wiadomo ze producent nie bedzie zle sie wypowiadal o swoim produkcie