Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość enenenenenen

Czy wasze dzieci miały gorączkę bez kaszlu i kataru?

Polecane posty

Gość enenenenenen

Gorączkę tak do 38 st. Chciałam zapytać ile trwała u nich taka gorączka.

Moze to byc na ząbki,, moze to byc tzw. trzydniówka. Zdazalo sie ze nie bylo kataru nawet przy zabkowaniu u nas, aczkolwiek raczej katar powinien sie pojawic. Moze to jednak trzydniowka, albo rozwija sie jakas infekcja niewidoczna... obserwuj

tak miał dwie doby dzis zaczeła sie chrypka i brak apetytu diagnoza angina :( antybiotyk był konieczny

Gość enenenenenen
mój ma 3 dobę. Do 38 dochodzi wieczorem a w dzień jest ok. Dawałam ibufen bo działa tez przeciwzapalnie. Ale pewnie bez lekarza się nie obejdzie :(

Gość Casssandra
mój synek (7 lat) też miał tak ostatnio. trwało to trzy dni i koniec, żadnych innych objawów, a gorączka nawet trochę więcej niż 38

Zawsze jak goraczka utrzymuje sie powyzej 3-4 dni powinno sie isc do lekarza. takze wybierz sie z dzieckiem. Aczkolwiek mi to i tak wyglada na trzydniówke, Ostatnio mielismy to samo. No ale wlasnie moze to tez byc angina...

Gość enenenenenen
żadnej chrypki nie ma. Piccolo a ile ma twoje dziecko?

Gość iiiiirminka
Witam! moj synek dzisiaj rano dostal goraczki bylo 38,5 podalam nurofen i temp. sie obnizyla... Nie kaszla ani nie ma kataru....Igorek ma 7 miesiecy .....nie wiem juz co sbie mam myslec moze to na zabki bo nie ma jeszcze an jednego a dziąsełka sa rozpulchnione jak to lekarz okreslil......mamy zrobic jeszcze dodatkowo analize moczu zeby sie upewnic czy wszystko ok.....:(

Gość takie mi się spodobały
Może być od nerek.

Gość cvffgtjk
Mój synek miał taką gorączkę i trwała 3 dni...klasyczna trzydniówka..

Gość gość
Silna gorączka to jeden z objawów grypy, a dla małego dziecka grypa może się okazać bardzo trudna do zwalczenia, zwłaszcza powikłania, które powodują zagrożenie zdrowia i życia takiego dziecka. Gorączka u dziecka bez kataru i kaszlu zdarza się dosyć często dlatego warto przeczytać artykuł http://wyjatkowedzieci.pl/goraczka-grozna-dla-dziecka/