Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość assssss

Ciąża a rentgen. Proszę o pomoc

Polecane posty

Gość assssss

Dwa tygodnie temu robiłam sobie prześwietlenie płuc. Jako, że spóźniał mi się okres zrobiłam wtedy test, a nawet dwa, wyszły negatywne, więc byłam spokojna. Dzisiaj jako, że dalej nie miałam okresu zrobiłam znowu test. Pozytywny. Oszaleję tak bardzo się martwię. Czy ktoś był w podobnej sytuacji ? Czy naprawdę rentgen ma aż takie znaczenie w bardzo wczesnych tygodniach ciąży ?

Gość coś dla Ciebie
ma i nie ważne czy to wczesna ciąża czy zaawansowana !!!

Gość kljxhlx
moja koleżanka nie wiedząc, że jest w ciązy miała rentgen i córcia urodziła się niestety chora, ale nie przez rentgen tylko przez to, że koleżanka w czasie ciąży zachorowała na cytomegalię:( rentgen nie wpłynął w żadne sposób na ciążę na szczęście, więc bądź dobrej myśli. potwierdź ciążę przez badanie krwii i idź do lekarza, nie martw się na zapas, trzeba być dobrej myśli

wydaje mi sie ze w tak wczesnej ciazy to nie ma znaczenia ale lepiej zapytac lekarza niz sie zamartwiac

Gość autorko nie schizuj
a ty myslisz, ze jak kobieta zlamie reke czy noge w czasie ciazy, to wolaja SUPERMANA by ja przeswietlal ?

Gość mama klaudii
wiesz takie rzeczy moga pozostawic slad ale nie musza .... dlatego lepiej unikac ty nie wiedziałas była to b. wczesna ciąża wiec może nic złego sie nie stało