metka89 0 Napisano Styczeń 4, 2010 Mam poważny problem. Tydzień temu kochałam się z moim chłopakiem nie pierwszy raz. tydzień po tym zaczęła mi się wydostawać biała wydzielina z pochwy jest jej bardzo dużo czasami są grudki. I występuje pieczenie. Jestem przed okresem.. Czy to coś może znaczyć? albo czy mogłam zajść w ciąże. Chociaż zabezpieczyliśmy się i wydaje mi się że nic takiego nie doszło. Proszę pomóżcie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Opinia.... Napisano Styczeń 4, 2010 To grzybica, lub bakteryjne zapalenie pochwy, więc koniecznie idź do lekarza. A profilaktycznie (już po wyleczeniu się) stosuj Lactacyd Feminę żel do higieny intymnej (zamiast zwykłego mydła, bądź mydła w płynie, które niszczą Twoją florę bakteryjną) i dopochwowo Lactovaginal. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Opinia.... Napisano Styczeń 4, 2010 Napisałam posta, ale wcięło go.. Więc raz jeszcze - to grzybica albo zapalenie bakteryjne pochwy. Idź do lekarza, żeby przepisał odpowiednie leki. A profilaktycznie stosuj - Lactacyd femina (żel do higieny intymnej) do codziennej higieny, a raz na jakiś czas celem odbudowania flory bakteryjnej - Lactovaginal. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Opinia.... Napisano Styczeń 4, 2010 Napisałam posta, ale wcięło go.. Więc raz jeszcze - to grzybica albo zapalenie bakteryjne pochwy. Idź do lekarza, żeby przepisał odpowiednie leki. A profilaktycznie stosuj - Lactacyd femina (żel do higieny intymnej) do codziennej higieny, a raz na jakiś czas celem odbudowania flory bakteryjnej - Lactovaginal. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach