Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brak i brak

czy test ciążowy może się mylić ?

Polecane posty

Gość brak i brak

w skrócie pierwszy i ostatni stosunek około dwa miesiące temu pierwszy okres słaby 3 dni naprawdę bardzo słaby teraz okres mi się spóźnia kilka dni zrobiłam z rana test wykazał że nie jestem w ciąży lecz mam pytanie czy test może się mylić ? bo okresu wciąż nie ma

Gość brak i brak
?

Gość odpowiedz jest jedna
Moze, tylko ze ciaza to ostatni mozliwy powod braku okresu, a jest ich ze 100, zaczynajac od stresu a na guzach i torbielach konczac, nic nie jest tylko czarne albo tylko biale - a jakie by to proste bylo.

Gość kotek filotek
a masz inne objawy ciazy,nudnosci czesto siusiu albo senna jestes??test moze sie mylic

Ale teraz dojebalas, jak lysy grzywka o kant kuli :D Jakie czeste siku, czeste siku to w zaawansowanej ciazy jak jest uciskany pecherz, a co jej ma teraz uciskac ? Zygota ? o ile w ogole tam cos jest :P

Gość kotek filotek
no co ty gadasz ja bylam w ciazy miesiac to juz rzygalam jak kot i chodzilam co chwile do lazienki sikac a pod koniec ciazy to ciagle czulam parcie na pecherz.

żeby sprawdzić czy jesteś w ciąży weź kij od szczotki włóż w wydech i hejaaa ładnie zamieszaj na kiju powinien się pojawić napis czy jesteś w ciąży

Za duzo amerykanskich filmow.

Gość kotek filotek
i gdybys byla madra to bys wiedziala ze podczas ciazy nawet na samym poczatku macica pod wplywem hormonow powieksza objetosc,a nie dopiero jak dziecko jest na tyle duze ze uciska.wiec czujesz ze czesciej chce ci sie sikac niz normalnie.z tego powodu moze tez na poczatku ciazy bolec brzuch podobnie jak na okres.mnie to niestety nie ominelo :(