Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lenkamag22

oddam dziecko rodzinie

Polecane posty

Gość lenkamag22

Witam! Jestem w 5 miesiącu ciąży. Szukam rodziny, która po porodzie zaadoptuje moje dziecko. Niestety ja nie mogę zająć się wychowaniem, gdyż warunki do tego nie pozwalają mi. Rodziny zainteresowane, które sa gotowe pokochać moje maleństwo proszę o kontakt e-mialowy: irenka22.1987@onet.pl

Gość biedne dziecko................
na allegro wystaw

Gość lenkamag22
nie mów tak !!!!Nie jesteś w mojej sytuacji ....

Gość mama klaudii
zgłoś się do ośrodka adopcyjnego oni tam sprawdzają rodzicow dokładnie i pomogą ci pozałatwiac formalności

dokladnie, do osrodka adopcyjnego, ewentualnie zostaw w szpitalu, ale nie traktuj maluszka jak...kota

A jakie masz warunki, że nie mozesz zająć się wychowaniem dziecka?? Hm dziwne, że poprzez forum szukasz przyszłej rodziny, zamiast zgłosić się do ośrodka adopcyjnego, poza tym w każdym szpitalu masz prawo zostawić dzieciątko bez żadnych konsekwencji. Mam nadzieje, ze ten temat jest po to by tylko wywołać dyskusję, a nie przemyślana decyzja...?

Gość o co wam chodzi
jak chce oddać na nic, jak chce usunąć też na nic, no to jak do czorta ma zrobić, a w ośrodku to przecież tez oddaje komuś na wychowanie, a może chce być anonimowa a wiadomo, jakie długie języki niektórzy maja

Gość szuka przez forum bo tu duzo
kobbiet ktore juz stracily nadzieje. A moze sa jakies zorientowane, ktorych znajome chca a nie moga... Zostawienie w szpitalu, w osrodku... Jasne. Kobieta sama lepiej wyczuje kto bedzie sie najlepiej nadawal na przyszlych rodzicow jej dziecka. Napewno zaden urzedas lepiej tego nie zrobi...