Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Madziulka1987

Wróżby!!!

Polecane posty

Gość Madziulka1987

Witam. Widzę, że jest tu kilka osób które wróżą, a ja bym bardzo o taką wróżbę prosiła. Dałoby się to zrobić?

Gość stokrotkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
i ja poprosze katarzyna 04.04.1985 jak widzisz moja przyszlosc jakies zmiany?w zyciu uczuciowym?

stokrotkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa na razie czuje że jesteś samotną kobietą ale ktoś z twoich bliskich znajomych/przyjaciół jest w tobie prawdopodobnie zakochany na razie tego nie zauważasz musisz się bardziej otworzyć a na pewno twoje życie uczuciowe zmieni się

Gość Madziulka1987
Serio? Magdalena 21.09.1987r. Mnie też interesuje głównie życie uczuciowe.

Gość Madziulka1987
Szczerze mówiąc od maja 2009r. moje życie staczało się na dno... Głównie za sprawą mojego byłego faceta. Od grudnia staję na nogi, i chciałabym wiedzieć czy w końcu uda mi się czegoś dokonać, coś osiagnąć. I czy w końcu mam szansę na miłość???

Madziulka1987 z tego co czuje masz już wybranego partnera czyżbyś bała się mu zakomunikować o swoim uczuciu lub to on porostu nie odwzajemnia uczucia do ciebie jedyne co jest pewne pod koniec stycznia będziesz miała kontakt ze swoją prawdziwą miłością

Gość Madziulka1987
Mam wybranego faceta, tylko nie mam u niego szans (nawet tu na forum o nim pisałam) Był moment, że myślałam, że chce zwrócić na siebie moją uwagę. Pomagał mi, zagadywał, uśmiechał się do mnie, odwiózł mnie do domu, a teraz cisza. Zrobiłam sobie niepotrzebnie nadzieję, choć takiemu przystojniakowi trudno się oprzeć.

Gość Łukasz24_
_IMPERATOR_ to jak możesz i mi powróż Łukasz 14 05 85, czy spotkam dziewczynę z którą stworze związek?

Gość Madziulka1987
Dziękuję za nadzieję! Wiem wiem, nadzieja to matka głupich, ale czasem to wystarczy, żeby pomóc!

Łukasz24_ z tego co widzę masz już kogoś na oku ale nie w pełni darzysz ją uczuciem miłości tak jak by nie w pełni potrafisz ją akceptować w swoim otoczeniu data twojego urodzenia mówi że w najbliższym (2-mc) czasie spotkasz kilka kobiet i staniesz przed trudną decyzją którą wybrać ale to już będzie tylko twoja decyzja

Gość Łukasz24_
_IMPERATOR_ --> a czy wybiore prawidłowo, widać mnie w udanym związku?

cała-ja samo zadanie tego pytania na forum pokazuje aby czekać wróżenie z daty może tylko rozjaśnić przyszłość ale nie może wpływać na decyzje :) w trudnych pytaniach musisz sama zdecydować czy jesteś gotowa w 100% :)

Gość nataleczka_m
Hej ;)Jeżeli już mowa o wróżbach to zachęcam wszystkich bardzo serdecznie do obejrzenia strony: http://linkaturs.com/news0041.php szczerze powiedziawszy mam lekki w sobie strach przed otrzymanym wynikiem,ale uważam,że nasycenie swojej ciekawości jest również jakimś rozwiązaniem , z resztą sprawdź i sam się przekonaj ... aaaa.. i chętnie dowiem się co Ty o tym myślisz;) pozdrawiam :)

Gość nataleczka_m
Hej ;)Jeżeli już mowa o wróżbach to zachęcam wszystkich bardzo serdecznie do obejrzenia strony: http://linkaturs.com/news0041.php szczerze powiedziawszy mam lekki w sobie strach przed otrzymanym wynikiem,ale uważam,że nasycenie swojej ciekawości jest również jakimś rozwiązaniem , z resztą sprawdź i sam się przekonaj ... aaaa.. i chętnie dowiem się co Ty o tym myślisz;) pozdrawiam :)

Gość nataleczka_m