Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciężar dla kobiet

jeszcze kilka lat temu kobiety wyglądały jak kobiety i kobieco

Polecane posty

Gość ciężar dla kobiet

a dzisiaj prawie każda wygląda jakby faceta naśladowała i była co najmniej siostrą lesbijki, zapytam wprost - po cholerę kobietom dzisiejszym są potrzebne na nogach te kalesony nazywane przez kobiety leginsy i czy naprawdę musicie te kalesony zakładać pod spódnicami albo sukienkami ? wygląd kobiety w tych kalesonach wzbudza śmiech , :) hahaha jednocześnie kobiety się śmieją z facetów ubranych w kalesony tej zimy , chyba konkurs należy ogłosić, czy leginsy są bardziej damskie niż męskie albo dlaczego kobiety zakładają kalesony ? ja wolę łazić w grubych rajstopach tej zimy pod spodniami i wiem jedno, że rajstopy wymyślili faceci a kobiety tylko ten wynalazek zaadaptowały dla własnych potrzeb aby swoje nóżki pokazać bez zakładania kalesonów

Gość to ty sie masz grzac
w kalesonach a kobiety maja marznąc z golymi nogami? Dziekuję

Gość ciężar dla kobiet
no dobra, zapytam inaczej , jakie są dzisiaj znane grzańce dla kobiet aby zechciały wyjć na ulicę albo miejsce publiczne ?

Gość odpowiedz jest jedna
Pi razy oko jakies 20 lat temu legginsy tez byly modne i to bardzo jakos nikt tego kalesonami nie nazywal. Moda kreci sie w kolo, nikt juz nic nowego nie wymysli, poza noszeniem majtek na glowie i skarpetek na rekach, sorry nie da sie kombinowac w nieskonczonosc. Rok temu to by sie zabijaly smiechem na slowo legginsy i patrzcie .... przeszlo i wszystkim sie podoba ;)

Gość
ale o co właściwie chodzi? każdy zakłada to, co mu się podoba :) i nie - nie założyłam legginsów od czasów szkoły podstawowej :p

Gość i moze rurek tez nie nosisz
:P jaaaasne bo uwierze :D