Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czekajaca. znowu.

Czlowiek cale zycie na cos czeka

Polecane posty

Gość Czekajaca. znowu.
Marzenia sie spelniaja, tylko czasami potrzeba nieco wiecej cierpliwosci :) Bo przeciez nie ma rzeczy niemozliwych.

lorika --wiesz ,takie czekanie to forma mechanizmu obronnego , który daje trochę wytchnienai skołowanej i zmęczonej duszy.:) Pozdrawiam :)

Ja postanowilam wziasc sprawy w swoje rece(jesli chodzi o faceta) bo pomyslałam,ze jesli nic nie zrobie to nic nie wyjdzie,ale rozmawiałam z kims,kto powiedzial mi,iz nie zdziałam nic a tylko sobie zaszkodze,ale facet niby jest mną zainteresowany,wiec mam spokojnie CZEKAC... hehe I znów to czekanie.Moze jednak sie opłaci.Zawsze myslałam,ze trzeba walczyc o swoje marzenia,kiedys walczyłam i w sumie wygrałam,teraz walka nic nie zdziała,zdziała jedynie czas... Jakie to wszystko jest dziwne.Cos co działa na jednego,innego odstrasza w trybie natychmiastowym.No nic,to czekam... hehe ;) Czesc Awe :D 🌼

cześć Dzidzia :) Czekanie -czekaniem ,ale o siebie i o swoje prawo do szczęścia trzeba zawalczyć , choć czasem to nierówna walka :)

Tak racja,czasem to walka z wiatrakami hehe :) Ale jakbym tak o niego walczyła,to naprawde mogłabym zrobic błąd,bo tutaj to on musi powalczyc o mnie,by było dobrze :) On musi zakochac sie do szaleństwa wlasnie przez tą moją powiedzmy niedostępność :) Ja nie bede pokazywała po sobie,ze mi zalezy,muszę CZEKAĆ na jego ruch :D Choc nie jest to łatwe,bo ja odzywałabym sie do niego co mintę,tak po prostu hehe.Nie zadne wyznania,ani nic,tylko tak by pogadac co słychac :P Ale musze z tym walczyc,bo to jak nałóg.Nie moge sie odzywac,bo tym wszystko mogę popsóć hehe. Dziwne to wszystko,ale tak widocznie musi byc :D Miłego dnia Ci życzę :) A nasz Rambo IX pewnie spi po nocce hehe ;)

Gość a mi podoba się
sylwek i oglądałam i rambo i rockiego :P

Gość jak z nich nie chcez byc
dlaczego ludzie są nieszczęśliwi i co jest tego powodem dlaczego bo nie modlą się i grzeszą od cała tajemnica człowiek ma jeden cel wychwalać boga

Gość jak chodzisz
w spodniach to grzeszysz bo biblia zabrania kobietom chodzenia w spodniach

Dzięki Dzidzia -Tobie też miłego dnia życzę :) Ps. A spodnie uwielbiam :)

objawienie matki bożej z 1984roku módlcie się, odmawiajcie Różaniec Święty, Pod Twoją Obronę. Komunię Świętą przyjmujcie na kolanach. Każdy ma klękać na kolana przed Moim Synem. Kiedy przyjmujecie na stojąco Ciało Mojego Syna, On bardzo cierpi i smuci się, że tak jest wzgardzony. Dlaczego w ten sposób przydzielacie Ciało Mego Syna wiernym? Niektórzy kapłani są nieposłuszni i na nich spadnie wielki krzyż i zapłaczą bardzo. Tak, drogie dzieci i wy maleńkie dzieci, odmawiajcie Różaniec Święty i przygotowujcie się. Bądźcie zawsze w łasce uświęcającej i przyjmujcie Komunię Świętą z wielką pokorą, powagą, nic bądźcie pyszni. Pamiętajcie matki, panny i dziewczynki, nie chodźcie nigdy w spodniach, bo to strój dla mężczyzn. Tyle lat mówię o tym, ale lud nie chce słuchać, a kapłani nie zwracają na to uwagi. Kapłani którzy nie upominają i nie zabraniają kobietom chodzić w spodniach, będą za to cierpieć, bo to jest wielka pycha. Żadna kobieta nie może przyjmować Komunii Świętej w spodniach. Przez to Mojego Syna bardzo znieważacie. Co jest dla kobiet, to dla kobiet, a co dla mężczyzn, to dla mężczyzn: „Kobieta nie będzie nosiła ubioru mężczyzny, ani mężczyzna ubioru kobiety, gdyż każdy kto tak postępuje, obrzydły jest dla Pana Boga Swego" ( Księga Powtórzonego prawa 22,5

Są tacy Proboszczowie, którzy powiadają: „Będziecie wszyscy stać! Bo tak wam nie dam Jezusa.” Pan Jezus jest bardzo miłosierny ale będzie bardzo cierpieć ten Kapłan, który powie: na stojąco. A tak wiara słabnie. Nie szybko, ale powoli..., [i przygotowuje grunt dla Antychrysta]. Gdy Komunie św. rozdziela na stojąco i gdy dzieci pierwszokomunijne będą stać. Te dzieci to aniołki, bo to są jeszcze dzieci niewinne. Ale nigdy nie stójcie, tylko upadajcie na kolana, bo Pan Jezus patrzy na te maleństwa, co upadają na kolana swoje. Jezus się cieszy. Jezus się uśmiecha do tych wiernych dzieci. A Kapłan powiada, będziecie stać i rozdziela na stojąco. To są Kapłani już bardzo oddaleni od Boga. Leniwi. Leniwy, bo jak Mszę świętą odprawia, to przyjmuje na stojąco (zamiast pokłonić się głęboko). Każdy Kapłan musi się poniżyć, gdy przyjmuje Ciało Boże. Musi się upokorzyć, a nawet poniżyć głęboko, ponieważ przyjmuje Zbawiciela. Każdy Kapłan. A nie stać jak drut i przyjmować Jezusa. Wszystkie te słowa rzekłem ja - Ojciec Pio i chcę być z wami na zawsze (wspomagać was). I wierny lud, gdy będzie prosić Jezusa, ma przyjmować Go z całą pokorą i wiarą, ręce mają być złożone. Musicie pamiętać, że idziecie do Jezusa po Ciało Jego i po Krew Najświętszą na życie wieczne. Nie wolno postępować lekkomyślnie, tylko z pokorą. Uważajcie na Rany Zbawiciela, byście nie ranili Jego Ciała. Abyście z największą pokorą Go przyjmowali. Boże Wszechmogący, przepraszam Cię, miłuję Cię, nie odwracaj Swojego Oblicza na wieki ode mnie. Nie bądź zagniewany na wieki. Jezu dobry, nawrócę się i będę z Tobą na zawsze. Jezu, nie bądź mi sędzią, tylko Zbawicielem moim. Pan Jezus chce każdego, by przyszedł do Niego. On wylał do kropelki Krew. Jezus nie chce grzesznika, tylko nawróconego, by żył dla Niego, by się upokorzył. By Go przyjął z radością, Ciało Jego i Krew Najświętszą - to daje życie wieczne. I miłujcie sługi Boże (kapłanów) bo sługa Boży na to zasługuje, on się uczył i został poświęcony. Namaszczony był Olejem świętym i Pan Jezus dał mu ten talent. Ci, którzy przeklinają Kapłanów, to sami siebie przeklinają Przyszedłem wam to powiedzieć - Ojciec Pio

Gość Davidof 000
Jedną połowę życia człowiek o czym marzy,a drugą połowę wspomina...

O zgrozo co to ?? :D Awe czas chyba uciekac z tego topiku,bo klątwe na nas rzucą.Ja tez uwielbiam spodnie hihihi :D

Dzidzia -też strasznie się boję ;) :) Nie uciekaj .Razem damy radę :D

nie trzeba rzucać klątwy sami ściągacie ja na siebie Bóg postanowił, że karą będzie grzech [sam w sobie] — człowiek żyjący w grzechu sam ściąga na siebie karę. Oczywiście grzeszący zadaje przy tym cierpienie swemu bratu — tak też było z Kainem, który zabił swego brata Abla. Bóg Ojciec wszelkie zło dopuszcza ze względu na wolność, jaką dał człowiekowi, i by przez cierpienie jednego człowieka drugi został zbawiony. Tajemnica cierpienia wyjaśniona jest dokładnie w Nowym Testamencie poprzez całe życie na ziemi Moje i Mojej Matki oraz tych, którzy przy Mnie byli. Bóg dopuszcza istnienie Judaszy; każdy z nich ma szansę [być uratowanym], dopóki trwa jego życie na ziemi. Życie to jest wieczną walką, w której ściera się dobro ze złem. Tajemnica cierpienia zawiera w sobie tajemnicę zbawienia, która pozostaje tajemnicą Boga Ojca. http://www.objawienia.pl/argasinska/arg23.html

Merkaba - ja wierzę ale fanatyków się boję ;) Zrobili Kościołowi i ludzom wile złego ( Zakon Krzyżacki , inkwizycja ) Niech każdy rozlicza się we własnym sumieniu , jeśli takowe posiada .Slogany i puste hasła nic nie zmienią i niczego nie naprawią.Pozdrawiam :)

dobra Awe,może jakoś odpędzimy tę klątwę hihi :D Chyba czas zacząć nosic spódniczki... mini :D Mam nadzieję iż nie bedzie to grzechem,bo jak tak,to co wtedy... 😭 ?

dzidzia - nie prowokuj ;) bo net może nam zaszkodzić ;) :D

i to jest wlasnie ten czas :P Juz sie zamykam :D A co do bibli,to ja nie mówie,ze nie wierze czy cos,tylko denerwują mnie tacy opętani ludzie,którzy na sile próbują nawracac innych i mówic im co dobre a co nie.

Ja też nie lubię nawiedzonych , bo dla mnie nie ma tam prawdy .Po prostu .:)

Gość Davidof 000
Do merkaba.... naprawdę wierzysz w to że istnieje Bóg i będzie nas karał za jakieś śmieszne grzeszki... Poczytaj trochę literaturę,bądź otwarta na inne religie,a otworzą Ci się oczy... Bo widzę że kler na lekcjach religii wyprał Ci mózg...

jestem chłopem Merkaba - ja wierzę ale fanatyków się boję Zrobili Kościołowi i ludziom wile złego ( Zakon Krzyżacki , jak bys dobrze przeczytała krzyżaków lub obejrzała film to bys wiedziała ze Krzyżacy dostali ostrzeżenie od matki boskiej i to się spełniło w 1410 roku Krzyżacy wykorzystali boga by sie bogacić a nie szerzyć wiarę tak było przez wiele stuleci bo kto jest z bogiem ten ma wszystko bitwa pod grunwaldem http://www.youtube.com/watch?v=iFxq_Ohi0_s&feature=related i tak było w meksyku http://www.youtube.com/watch?v=3FpBpf0cXdA&feature=fvw Hiszpania , Portugalia tylko w rosji sie nie udało ale też się już nawraca http://www.youtube.com/watch?v=QDJChxUzTR4&feature=related sa też ludzie którzy chcą uchodzić za pobożnych chodzą na pokaz lub pochwalić sie ubiorem ich też kara czeka