Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czekajaca. znowu.

Czlowiek cale zycie na cos czeka

Polecane posty

Hehe no co Ty, ja wiem ze zarcik :D Hmmm czekaj w parku o 16 :D :P Awe,ja wiem,ze nie ma :P No ale może sie mylę... :) Dlatego też czekam :D

Zdefiniujcie pojęcie księcia z bajki...naprawde mnie to denerwuje. Ja niechciałbym np księżniczki. Takiej bajkowej ani nawet prawdziwej. Co wam sie uroiło w tych ślicznych główkach. Musze wiedziec.

Rambo - to żart ;) Tak naprwawdę żadna z nas o tym nie marzy ;)

To taka przemośnia .Ja nie chcę Cię denerwować :)

Książe z bajki hmmm.. niewiem w sumie sama,taki ideał chodzący.Po prostu tak sie przyjęło jakos potocznie.Jak dla mnie książe z bajki to jest: PRZYSTOJNY,ROMANTYCZNY,DOBRZE USYTUOWANY,ZNAJĄCY MANIERY,POTRAFIŁBY DLA SWOJEJ UKOCHANEJ ZROBIĆ WSZYSTKO,CZUŁY,OPIEKUŃCZY,TAKI KTÓRY BĘDZIE KOCHAŁ WIECZNIE,O DOBRYM SERCU,MIŁY I W OGÓLE W OGÓLE :D

Bo wiecie ja jestem rambo i nie boje sie spytac. Ale przeczyta to jakiś nieśmiały, niepewny siebie chłopak i lipa murowana...

Mówiąc tak sie przyjęło miałam na mysli to co Awe,ze tak sie po prostu przyjęło hihi :D

Dzidzia już przedstawiła taki model "księcia z bajki " ,choć dla każdej z nas może być nieco inny :)

Ło matko ja chyba jeszcze śpie :D Miało być tak: Mówiąc tak sie przyjęło miałam na mysli to co Awe,ze tak sie po prostu mówi potocznie. Oooo i tak miałam napisac hehe

Dzidzia - wszystko zrozumiałam :) Sens był klarowny :)

Ja tam lubie łobuzów hehe. Ale takich pod dostatkiem,dlatego czekam na łobuza,ale z duszą(wnętrzem) księcia hihihi

Krótko mówiąc Klon Toma cruisa z obsesją na waszym punkcie przy jednoczesnych skłonnościach masochistycznych i braku jakichkolwiek zainteresowań...a jednocześnie będący erudytą abyScie mogły sie nim pochwalic i nie przyniósł wam wstydu przed znajomymi i rodziną? ...Powodzenia!!! :D:D

Rambo - absolutnie nie Toma :) A tak poważnie - ciepły , zabawny , z poczuciem humoru , troskliwy i zakochany we mnie .Tyle i aż tyle ;)

Erudyta ? Też nie pogardzę ,ale nie dlatego żeby się nim chwalić ,ale żeby z pzryjemnością wieczorami rozmawiać ;)

Przystojny ? Niekoniecznie .Znam facetów wątpliwej urody , którzy za całokształt stają się przystojni i interesujacy ;)

Ja to bym chciała,zeby u mnie potoczyło sie tak jak w np w filmie Pokojówka na Manhatanie :D Ale wiadomo,to tylko fikcja hihi :P I nie czekam na zadnego pudziana czy kogos w tym stylu,tylko ciepłego,romantycznego,opiekunczefo mężczyznę.No przystojny oczywiscie być musi ;)