Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grzesia12345

co o nim sądzicie????

Polecane posty

Gość grzesia12345
noooo, odpisze ktoś ? :):):)

Taki sobie ;) Ale ja znawczynią samochodów nie jestem :)

Gość knmsgld
jak dla mnie koszmar :o

Zapytaj faceta, bo kobiety gówno się na tym znają. Jak im się kolor nie spodoba, napiszą że jest beznadziejny.

Gość jrkoropepep
fajne bo ...GTI ale nic po za tym...

cux ma rację :) Choć znam kobiety , które na autach się znają :)

Gość golfem jezdza loosery
czyli w sam raz dla uzytkownika kafe

Gość zlot blachar
:classic_cool:

Gość jestem kobieta i sie na
samochodach zupelnie nie znam. Ale jakbym szukala bryki to tej bym nie kupila. Juz tlumacze. Wyglada na bardzo zadbany (wyglad mozna uwypuklic umyciem, woskowaniem itp). Chociaz i w srodku ladnie i bebechy ma czysciutkie, raczej dbali o niego. Wyglada jakby byl garazowany. Ale jest dosc stary. Ma juz 13 lat. Poza tym dosc duzy przebieg ma... Plusem jest marka - chyba stosunkowo tanie czesci sa do VW ;) Ma duzo bajerow, ktore dla mnie sa zbedne. Jesli komus na tym zalezy to mu sie bryczka spodoba ;) Mam mieszane uczucia co do diesla. Akurat jestem na tym etapie, ze raczej bym wolala zwykly benzynowy. No ale tu sie mozna spierac co lepsze ;) Sa plusy i minusy... Na dlugie trasy na pewno diesel, tak mysle ;) Jak dla mnie to za duza pojemnosc silnika!! Jakby to byl benzyniak to masakra. Ale przy dieslu to sie moze jakos rozlozy ;) No i podstawowa wada dla mnie: wolalabym 4 albo 5 drzwiowa bryczke tym razem ;)

i jeszcze widze mala sprzecznosc w opisie... - sprowadzany - pierwszy wlasciciel No chyba, ze ktos sobie pojechal kupic do salonu za granica. Ale wtedy by raczej nie pisal, ze "sprowadzany", tylko, ze "kupiony za granica". Chyba, ze sprowadzony teraz - tylko celem sprzedania. Ale takiego tym bardziej bym nie brala. Wolalabym od wlasciciela wziac... Troche to dziwne dla mnie...

Gość pushek
1 właściciel w kraju :classic_cool: co nie oznacza że nie był u dwóch blacharzy w kraju i 3 mechaników :D

Juz sie dowiedzialam... ten gosc sprzedaje jeszcze 2 inne... Czyli sprowadza je z zagranicy po to, zeby sprzedac. To raczej bym nie kupila. Wolalabym od wlasciciela kupic niz od posrednika ;)

Gość pushek
jedź do Niemiec w takim razie :)

Gość grzesia12345
No więc już tłumaczę 1) Nie mam rodziny i samochód większy mi nie potrzebny, będą nim raczej jeździć 2 osoby 2) Silnik pomimo tego że prawie 2l to ekonomiczny, spalanie ok 5/6l w trasie 3) Wybór taki ponieważ nie mam zbyt dużo pieniędzy, a wg mnie to najładniejszy golf 3 na allegro i jeszcze do tego w przystępnej cenie 4) Samochód jest z grudnia 97r, więc ma zaledwie 12 lat, a golfy 3 z 93roku całkiem dobrze się trzymają i liczą sobie za nie - a ten jest 4 lata młodszy Właśnie pojechało go obejrzeć dwóch mechaników, czy pod względem technicznym wszystko w porządku, ja niestety jechać nie mogłam :(

Gość grzesia12345
ten golf akurat jest sprowadzony z holandii, a jechać 1300km na próżno i nic nie przyciągnąć to już w ogóle nieporozumienie, wolę jechać nawet to 300km w polsce i kupić niezarejestrowany.

Dlatego napisalam to ze swojego punktu widzenia ;) Ja lubie miec wiecej drzwi nawet jak sama jade, zawsze to wygodniej cos z tylu wrzucic. Nie wiem, po prostu mam caly czas 3 dzwiowy i irytuje mnie to ograniczenie drzwiowe ;) I ja bym wolala samochod kupiony w Polsce, od pierwszego wlasciciela, w dodatku zarejestrowany. Ale jak Ty sie nie boisz to kupuj. Pewnie. Bryczka ladnie wyglada - znaczy nie ze kolor ladny tylko na adbana wyglada ;) A jak mechanicy powiedza, ze ok to bierz ;) Co sie pyrasz nas, swoich mechanikow sie radz ;)

Gość Akurat kupowanie sprowadzonego
nierejestrowanego samochodu to czysta głupota. gdyby odpukać, okazało się, że samochód kradziony nie ma nawet śladu tego że sprowadził go ktoś inny :O

Gość Akurat kupowanie sprowadzonego
A 'najładniejszy na allegro' samochód oznacza pewnie tonę szpachli i 2 tony lakieru :O

jeżeli chcesz kupić samochód u handlarza pojedź z kimś kto się na tym zna , dokładnie obejrzy.... jeżeli "handlarz" za bardzo go zachwala telefonicznie, każe się spieszyć z oglądaniem bo 100 innych też chce go kupić też uważaj. Mam znajomego co sprowadza samochody, czasami "przyciągnie" jakieś gówno pobite kilka dni i auto błyszczy... I nie śpiesz się, unikaj "okazji" lepiej dłużej szukać niż kupić jakieś gówno. Co do auta takie sobie, ale problemu z częściami nie bedzie, mało pali...

Gość grzesia12345
no właśnie pojechał po niego ktoś, kto całe życie naprawia samochody i zna się na tym, mam nadzieję, że będzie wszytko w porządku pod względem technicznym i nie będzie wielkiego rozczarowania :)

Gość autko fajne
vw to dobra marka ale auto o tych parametrach raczej słuzyło komuś do brawurowej jazdy, duzy silnik, moc ale skoro mechanicy pojechali go ogladac to ich opinia sie kieruj na pewno ewentualne uszkodzenia, slady klepania-ujawnią. Mnie brakuje tu jedenj zasadniczej rzeczy-klimatyzacji!niedawno wymieniłam auto i teraz mam klime i sama nie wiem jak ja bez tego wynalzaku mogłam przezyc:) choc dopóki nie miałam wydawała sie byc zbędna...

Gość grzesia12345
no fakt, klimatyzacja dobra rzecz :D ja też jeździłam przez ostatni rok autem z klimatyzacją, ale wyszło jak wyszło... zobaczymy co mechanicy powiedzą, facet który samochód sprzedaje przez tel mówi, że nie ma nic do ukrycia i można bez problemu go sprawdzić ;) Nie zachwala jakoś bardzo samochodu, każe przyjechać i obejrzeć.