Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Młoda232

CZy ksiądz mnie podrywa??

Polecane posty

CZesc mam pewien problem i nie jestem pewna o co chodzi a mianowicie dwa lata temu do naszej parafi przyszedł ks wikary na począyku strasznie go nielubialam po prostu mialam mu ochote wygarna ze jest hamski i udaje cwaniaka ale po jakims czasie wszystko sie zmienilo zaczelismy pisac na gg duzo smsow zaprasza mnie i moje kupele zeby nie bylo samej do siebie, rozne wyjazdy gadamy na wszystkie tematy dal mi nawet 6 na koniec roku mimo tego ze powinnam miec 4 nie wiem o co chodzi czy on mnie podrywa??? pomozcie nie wiem czy ja sie w nim nie zakochalam ;/ ;/

Gość sdfasdfdsf
ksiadz to zecz swieta ,nie mozesz uprawiac z nim sexu pamietaj !

Gość skoooooro
jest hamiski daj mu w twasz

Gość o ja
a to ciekawe skad mial twoj numer gg i komorki :D

Gość Grzesiu t.
Wiec pobawcie sie razem ,on cie rozgrzeszy, uwmas jest taka osoba miala 17l .ksiadz zrobil jej piekna dziewczynke ,rodzicom nigdy niepowiedziala kto jest ojcem (ale napewno wiedza i godza sie nato poniewaz) rodzice sie zastanawiali skad ma na pieluchy,pampersy,piekne ubranka,wuzek,rozne wyjazdy;),dziewczynka ma dzis 11lat bardzo madra ladna zadbana ,ksiadz ludzie bardzo lubia i szanoja a kozdy otym wie bo wioska duza niejest j takie zeczy sie rozchodza. moze to i odrebna sytuacja ale wszyscy sa zadowoleni! A zwlaszcza dziadkowie! nienamawiam ale nawet ksiadz ma jaja niestety jak kazdy facet a dotego jest dobry przynajmniej ten sam znim nieraz rozmawialem i mi pomogl ma wszedzie znajomosci i jest bardzo inteligetnym i dobrym czlowiekiem

Gość jezugbgg
to ile ks ma lat? ???