Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jeden_moment

gdzie kupujecie jedzonko dla maluchów?

Polecane posty

Gość jeden_moment

Witajcie drogie mamusie. Interesuje mnie czy robicie zakupy zawsze w sklepach stracjonarnych czy jesteście bardziej nowoczesne i 'odwiedzacie' również sklepy internetowe. A jeśli tak to gdzie? Jedyny sklep z jedzonkiem dla dzieci jaki znam to dodomku.pl. Jest tam spory wybór produktów HIPP. Jakie są wasze opinie?

produkty :P kupuje w sklepach osiedlowyc , sama gotuje nie wydziwiam z produktami

Gość jeden_moment
Czyli domowe jedzonko przede wszystkim? :) Twój maluch pewnie jest wniebowzięty :) A pytam, bo moje znajome ostatnio nie mówią o niczym innym jak o komforcie zamawiania jedzenia dla dzieciaków w dodomku.pl Faktem jest, że kilka z nich to samotne matki, więc dostarczenie produktów do domu jest dla nich dużym ułatwieniem... ale co kto woli :)

Gość moim zdaniem jest problem z
transportem w przypadku produktów spozywczych tzn nie wiadomo w jakich warunkach produkt jest transportowany - czy nie jest za zimno lub za ciepło - ja osobiście dostałąm kilka próbek dla dziecka pocztą i jeden słoiczek byłro zmarzniety- paczka przyszła podczas duzych mrozów - tych przed świetami - więc bałam się czegoś takiego dać dziecku i raczej bym w sklepie nternetowym jedzenia nie kupiła - włąsnie w obawie przed tym, że przyjdzie zepsute no chyba, że jakiś "suchy prowiant" ale po co skoro pełno tego jest w sklepach, a różnice w cenach niewielkie.

od zawsze gotowąłam małemu słoiczkami pluł bo sa okropne w smaku no ok samotne matki ale z domu wychodza na spacer ?/ ja latem jestem sama od rana do nocy i sam zakupy i nie robiła mi to trudnosci

Gość mama Emilki
Witam:) Ja dla mojej 5-cio miesięcznej córeczki kupiłam sporo rzeczy w zwykłym Tesco. W tych "osiedlowych" sklepach to ceny są z kosmosu, a w internecie musisz doliczyć przesyłkę i i tak czasem wychodzi drożej jak normalnie. Trochę zgadzam się z tym, że jak już się kupuje przez internet trzeba mieć pewnośc w jaki sposób będzie przewożone nasze zamówienie. Ale zawsze można zapytać sprzedawca jak wygląda dostawa. Pozdrawiam.

ja kupuję w Rossmanie częto - jest blisko i mają dobre ceny - częto lepsze niż Real, Tesco - do których muszę dojechać.... niektóre produkty są też w Biedronce dostępne - ale mały wybór...

Gość bez siana w glowie
Dziewczyny nie bądźcie naiwne. Martwicie się o to jak będzie przewożona paczka przez internet a nie pomyślałyście, że do takiego Tesco też jest to przewożone w mrozie? Jak słoiczek na tirze zamarznie to wrzucą go do magazynu, tam odmarźnie i hop na półkę.

ale mój ROZMARZŁ! było pęknięte szkło i zamarznięta zawartość... w Tesco w życiu bym pęknietego słoika nie kupiła! poza ty sama widzę jak przyjerzdżają samochody pod sklepy - są to specjalne auta do transportu żywności przygotowane, a listnosz te paczkę przywozi zakurzonym polonezem albo na rowerze :P bo przecież skąd ma wiedzieć czy to jedzenie dla niemowlaka czy np cegły, którym wszystko jedno czy brudno, gorąco itp?

Gość myszyszyjka
to jest wydziwianie odpowiendio przewozone wieskie lubu eko mieso warywa słoiczki do 2 lat a potem uczulenia mega a swoja droga mieso ze wsi a banany dajecie które sa pryskane

Gość jeden_moment
Czyli jesteście zdecydowanie przeciwko takiemu słoiczkowemu jedzonku? A to ciekawe, bo ja zazwyczaj wokół siebie słyszę właśnie głosy za tym, że dzieciaki moich koleżanek uwielbiają papu typu Hipp.

Gość nie widzicie ze to reklama