Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dociekliwy socjolog

Nurtujące pytanie odnośnie kobiet i okresu

Polecane posty

Gość Dociekliwy socjolog

Od kilku dni męczy mnie pewna kwestia. Jako, że na tym forum przebywają głównie kobiety postanowiłem zadać pytanie właśnie tu. Czy kobieta która ma szeroką waginę musi zakładać więcej niż 1 tampon na raz by czuc się zawsze czysto, zawsze sucho i zawsze pewnie ? Prosze o poważne odpowiedzi 🌻

Gość gdzie zakończyła
Tak te "większe" wkładają po trzy tampony :)

Gość Dociekliwy socjolog
Biedne kobiety :( ponoszą w związku z okresem 3 razy wyższe koszty niż kobiety o wąskich waginach. Nleży wystosować do sejmuprojekt ustawy o dofinansowaniu środków higieny dla kobiet o szerokich waginach !

Gość wuujeeeek
Moja gruba zona wklada paczke tamponow bez wyjmowania z opakowania i czuje sie pewnie zawsze i wszedzie az do ostatniej kropli

Gość Dociekliwy socjolog
Czyżby nikt więcej nie posiadał zdania na ten jakże ważny społecznie temat ?? Z tego może wyrosnąć nie lada problem socjologiczny! Jestesmy społeczeństwem, grupą! wypowiedzmy się w tym jakże istotnym dla współczesnego świata temacie !

Gość Dociekliwy socjolog
Dziękuje wujku za wypowiedz, Twoja cenna uwaga przyniosła mi wiele istotnych odpowiedzi na pytania nurtujące mnie w zwiaązku z kwestią "czy kobiety o większych waginach muszą uzywać większej ilosci tamponow na raz" Zapraszam serdecznie wszystkich forumowiczów do dyskusji.

Gość bertaWIELKAstopaInieTYLKO
Ja tam wole wlozyc se jaśka poduszke niz wydawac na tampony

Gość zadumanajolka
Czy to prawda ze takie kobiety maja problem z zajsciem w ciaze?

Gość zadumanajolka
ale czy taka kobieta nie czuje sie jak wypchany ptak?

Gość wuujeeeeek
moja zona lubi dobrze duze rzeczy stad jej przypadlosc dla nauki oddam nerke

Gość lekarzPEDiatra
ten problem dotyka wielu kobiet, tylko nie jest poruszany na forachi w mediach.Osobiscie znam wiele takich kobiet bo jestem poloznikiem.Kobiety z wieksza wagina maja nie tylko nie lada problem z dobraniem odpowiedniego zabezpieczenia.Jest to ich wlasny problem.Wiele takich kobiet jest samotnych z wiadomych przyczyn. Tak jak niektorzy faceci maja problem z malym fallusem tak one maja problem z duza wagina.Uzywaja one nie jednego, nie trzech ale czasem i pieciu tamponow co wiaze sie z ogromnymi kosztami.Jaka wagina taki koszt

Gość ksiadzJozef
tampun to zboczenstwo podpaska tez, kiedys kobiety sobie radzily a teraz wklada sie jakiegos tampuna.cholera wie co taki tampun moze kobiecie zrobic

te ksiundz ta masz racje ,bo moj tampun kiedys mnie na napadl i skidnapingowal moje majtik a w okupie zarzadal 2 kaszanek

Gość Dociekliwy socjolog
Ach, mój temat umiera a ja nadal nie poznałem najważniejszej odpowiedzi, czy kobieta potrzebuje wiecej tamponów jesli ma szeroką waginę. W temacie wypowiedzialo sie zbyt mało osoób by uznać grupę za reprezentatywną, w cały wynik miesci sie w granicy błędu statystycznego. Proszę o więcej odpowiedzi. Prowadzimy tutaj naprawde powazne badanie !

Gość pejaaaa
wagina sie wygina i moim zdaniem jeden starczy ale nie jestem w tej sprawie eskpertem ja tylko rymuje

Gość Dociekliwy socjolog
Proszę bardzo ! Nawet znany raper Peja wypowiedzial sie w temacie a WY KAFETERIUSZE milczycie !

Gość Dżoena
Drogi dociekliwy socjologu pragnę udzielić odpowiedzi na Twe jakże nurtujące pytanie. Z autopsji stwierdzam,iż kobieta posiadająca szeroką waginę nie tyle moze co MUSI korzystać z więcej niż jednego tamponu. Jednorazowo wymagana jest aplikacja przynajmniej pięciu o największej chłonności. mam nadzieję iż moja wypowiedź zaspokoi Twą rządzę wiedzy.

Gość Dociekliwy socjolog
Dżoeno, dziękuję Ci za wyczerpującą wypowiedż, mam nadzieje że inni użytkownicy kafeterii pójdą Twoim śladem i udzielą mi równie cennych i pełnych nowych informacji odpowiedzi 🌼

Gość zajezdnia1970
moja wagina to najbezpieczniejsza skrytka w calym domu, traktuje ja jako sejf, tampony nie stanowia problemu mam ich caly tir a moj kierowca codziennie odwiedza zajeznie

Gość Dociekliwy socjolog
Lusesito ! ale czy wkładają tą podpaskę klejem do ścianek pochwy czy klejem do wnętrza rulonu podpaskowego :( ?? to też ważne !

Gość Dżoena
Dociekliwy socjologu Polecam się na przyszłość i nawołuję do narodu o inteligentniejsze odpowiedzi. Temat ten zaiste jest ważny i może doprowadzić do przełomu w produkcji tamponów!

Gość ciasnamagda
moja pusia jest bardzo waska i raz sie zakleszczylam tak ze zgubilam tampona, lekarz mowil mi ze to sie zdarza dziewicom ale ja przeciez nigdy nie bylam dziewica

Gość Dociekliwy socjolog
Czy powstaną tampony o średnicy wiadra ? Oto nowe pytanie powstałe w toku dyskusji ! zapraszam do aktywnego uczestnictwa !

Gość Dociekliwy socjolog
Lusesito, dziękuję Ci za rzucenie nowego światła na kwestię ilosci tamponów a szerokości waginy. Istnieje między tymi dwoa wskaźinkami korelacja dodatnia! A kłębek z olłejsa to juz totalna nowość ! najnowszy trend ! tego nie uwzględniłam w analizie problemu badawczego !

Gość wrazliwa3
drogi socjologu mam 21 lat i od zawsze mialam luzniej czytalam w bravo ze moze to byc powodem ze nie mam orgazmu czy to mozliwe?

Gość Dżoena
ciasna magdo twoja odpowiedź nie przybliżyła nam rozwiązania problemu i jest nie na temat.

Gość Dociekliwy socjolog
Wrażliwa3, bardzo nam miło że zwróciłaś sie do nas o pomoc, nie to że masz za szeroką pochwę nie jest winowajcą braku orgazmu. To wina Twojego faceta który ma za małego penisa. Musisz zmienic partnera, wtedy będziesz usatysfakcjonowana. Pozdrawiam serdecznie - dociekliwy socjolog.

Gość ekolog12
ja uzywam jednego tamponu czasem nawet wielokrotnie i wcale nie uwazam ze to cos zlego, tampony sie pierze nie marnujcie tamponow!